ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, March 19, 2015

My Solemnization Day


Assalamualaikum & hi everyone.

Setelah sekian lama memerukkan entri ni, baru nak publish hari ni. Setelah 1 bulan 10 hari kawen.  This is soooo me yang pemalas tahap gaban. Tulis blog ni supposed to be hari-hari or paling teroks pun once in a week tapi tahap kemalasan iols dah beranak-pinak. Forgive me for that.

Last entri iols dah stori mori pasal the Pre-Wedding punya photoshoot. And now i'm going to share about my solemnization day. Yeah, i am officially a wife last month. *flipbawal*

Hari yang dinantikan akhirnya tiba which is on 6 Februari 2015. Mula-mula plan nak nikah on end of Jan but suddenly sama tarikh dengan jiran lah, dengan kawan sama belajar dulu lah dan iols mengalah untuk anjakkan tarikh ke minggu depannya itu. 6 Februari 2015. Tarikh yang iols kena ingat sebab nanti nak cerita dekat anak-anak, mami dedi kawen pada sekian sekian blablabla.

Ok, next. Nikah on Jumaat, after Asar lebih kurang jam 5 petang macam tu dah siap semua tinggal nak pakai kasut dan pergi masjid je. My beautiful bridesmaid ladyyy semua dah datang rumah dan weols pergi masjid together. Iols start bersiap since 2 petang sebab biasalah wanita kan bersiap lama. *mehee*
































Alhamdulillah. Satu azam tahun ni dah tercapai :P Tunggu azam lain pulak eh. Hehe. Untuk gambar-gambar majlis resepsi belah perempuan tunggu next entri. Dikesempatan ini nak ucapkan terima kasih kepada semua yang dah banyak membantu dalam menjayakan majlis pernikahan ni. Paling jutaaaa terima kasih nak ucap dekat keluarga sendiri terutama my abah and mama. Love you both so much. Thanks again atas doa-doa kalian. 

Tunggu next entri pulak deh! Btw, thanks for reading :)


Like dan komen lah kalau suka :)