ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, February 16, 2015

Throwback Pre Wedding Photoshoot


Salam semua.

Lama dah nak post and kongsi cerita pasal pre-wedding photoshoot yang iols buat dengan mybestfriend nih. Alkisahnya saje jee nak shoot-shoot gambar dengan encik tunang (sekarang suami ku encik perfect 10)hihi.

Maka masa en.tunang datang sebab nak fitting baju tu plan lah dengan mybestie ni nak shoot dekat-dekat dengan area rumah je sebab masa yang sangat mencemburui iols & tunang.

Jadi weols plan untuk shoot dekat taman rekreasi yang memang dekat je dengan rumah. Shoot jela macam mana pun asalkan gambar cantik hihi.

Dah bersedia nak menatap gambar-gambar sweet-la-sangat iols dengan en.tunang? Jommmm!

















Lastly mestilah nak kena ada save the date tuu. Konon-konon teaser laa kan. Dengan papan hitam bercalar balar nyee sebab pinjam adik punya. Kuikui. Pun boleh laa asalkan ada props. Tapi alhamdulillah banyak gambar-gambar yang cantik siap boleh letak kat bunting lagi tuuu.

Lepas ni nak post pasal persiapan majlis pernikahan dan perkahwinan pulak. Korang nak tahuu tak? Kalau nak kena stay tune next post okay? Apapun, thank youuu sudi baca dan tatap gambar-gambar sweet-la-sangat iols dengan tunang ni hihi.

Till then see you guyss again! :D








Like dan komen lah kalau suka :)