ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, April 3, 2014

March diary.


Hai.

Its been a long time since my last post on January. To be exact on 6th of January. Well, once rasa malas tu dah datang, dia akan beranak pinak lama-lama. So, jangan bagi malas datang dekat :P 

Just to share, on February nothing special happened to me but on March, I'm attending my officemate wedding kat Terengganu. Dah lama tak pergi Ganu. hihi.


Setelah berbagai ranjau dan dugaan akhirnya Cik Saallaluna telahpun sah menjadi isteri kepada Fairdaus @ Epi. Semoga masjid yang dibina berkekalan hingga ke syurga. Tahniah! And ada ramai jugak friends of mine yang kahwin on March baru ni since cuti sekolah kan, termasuk Aina & pasangan, Zura and husband and mungkin ada yang jemput tapi tak dapat datang. Sorry guys!


Well, I love wedding ceremony. Dapat jumpa kawan-kawan lama, dapat selfie, dapat makan sedap-sedap, dan yang penting dapat memeriahkan lagi majlis. Bab selfie tu buat-buat tak nampak ye. Hihi.

On March jugak, sempat membawa diri ke Johor. Jumpa tunang, beli apa yang patut dan jalan-jalan sebab rindu Johor sangat :P Dah lama tak datang, banyak je benda baru yang dah buat kat Johor.

Persiapan untuk bride to be masih boleh difikirkan lagi since we haven't got the date yet. So, diri sendiri available untuk pergi kenduri kawen kawan-kawan dulu sekarang. Ini pun dah bertanda-tanda dalam kalendar sebab nak lock the date. Eceh :P

Walaubagaimanapun (penanda wacana sangat), bulan March jugak ada benda pahit yang terjadi. I refuse to share it here sebab buat apa nak share benda-benda yang tak best kan? Plus, let the thing go can make myself more calm :) And would like to share with all of you this nice quote :


Assalamualaikum dan thanks for reading :) Tata!





Like dan komen lah kalau suka :)