ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, February 19, 2010

R I N D U



tahap kerinduan aku dah semakin menjadi jadi.
tadi mase lunch time, aku saje saje je kol die utk lepaskn kerinduan ni
utk say i miss u so much sayang, tapi die cakap macam nak tknk jek, 
"tau kan sekarang ni waktu ape?" itu yang die cakap & buatkan aku sangat
terasa && tibe tibe je macam nk mngalir air mata nih. tapi tahan jela.
maybe die sebok kan. *sorry sayang for disturbin youu, && only if youu know how much
i miss youu my dear [trus off da fon pastu, geram]
&& after that tibe tibe kerinduan ni makin melarat & sorang sorang
mula bermain kat fikiran aku..
kat sini aku cume nak senaraikan carta kerinduan aku kat orang orang yang 
aku sayang.....

tempat ke 10


tempat ke 9


tempat ke 8


tempat ke 7


tempat ke 6

tempat ke 5

tempat ke 4


tempat ke 3

SI ZATI && SI EMMA (: 
*gambar korg berdua bersama tkde lahh. sory yunk.

tempat ke 2

tempat ke 1
*jeng..jeng..jeng

my luvly bubu lahh. misss u like crazy. ^^




tu jelahh senarai nye.
huu.
rindu giler giler.
sesape yg tkde gmbrnye tk bmksud
aku xrindu korg
cume tkde gmbr korg jekk
huuu
(:

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):