ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, March 5, 2010

For sharing :)

    Sila lahh baca dan baca jelahh ^^

Ble kite syg org tu
Kita gaduh ngn dia,kita diam je
Tp dia heboh 1 dunia
Hati kate xpe, dia tension tuu
Ble kite syg org tu
Kita kol nak ckp ngan dia
Tp dia bg phone kat org len
Ble jd cm2, xpe
Hti kata, xpe, ckp je,kwn dia,
kwn kite gak
Ble kite syg org tu
Kita bercerita dgn dia,
dia wat dunno je..
Tp ble dia bercerita ngn kita
Kita dgr,sepatah2 kite igt
Hti kata x pe, syg katakan…
Biler kiter syg org tu
Kita & dia lapar
Tp kite bg sume roti kita kat dia
Hati kata,ala jgalah hati dia,sian
dia lpar tu….

Ble kite syg org tu
Kite sgup bg dia rest ble dia letih,
Tp ble kita letih,dia suruh gak
kite lyn dia bila dia bosan.

Adil ker?
Hati kata,ala bkn slalu pun..
Ble kite syg org tu
Kita jdi macam org gile ble dgr dia sakit,
Tp bile kita sakit,
Dia siap kuar ngan kwn2 dia g meraikan
hri ksakitn kita,
Hti kata,ala x pe,xkn dia nk
b'kepit ngn kita 24 jam je
Ble kite syg org tu
Kita xpenah tipu2 & pntingkn diri sendiri
Tp dia menipu & hipokrit tahap gaban
Hti kata xpe,dia mmg cm2 kene lah
trima..
Ble kite syg org tu
Kite syg nk tngglkn dia slama2nya..
Tp dia x tahu kite berdepan dgn maut,
Walaupn kite sakit,dia kate kat kite,
sakit bese2 je 2,jgn nk mngrut la
Hti kata,camane lah dia bile
kite xde,msti dia hepi kn
Ble kite syg org tu
Kite x sgup tgk dia derita even sket pn
Tp dia x pnh hrgai dri kite,
Hti kata,tau x btapa kita syg kn
dia????
Ble kiter syg org tu
Kite sgup tngglkn dia selamanya utk dia bgia
Tp dia tahu x pngorbanan kite??
Hti kata,xpe,jnji insan yg di sygi bhgia
Dan………… ……
Ble kite dh tngglkn dia slama2nye
Dia dtg ziarah pusara kite
Dia kata..
Dia mntk maaf sbb pnh mngata kite
Dia mntk maaf sbb pnh wat kite tgu dia
Dia mntk maaf sbb pnh paksa kita lyn dia time bsn
Dia mntk maaf sbb pnh heboh 1 dnia psal slh kite
Dia mntk maaf sbb pnh xhiraukn call kite
Dia mntk maaf sbb pnh xdgr luahan hti kite
Dia mntk maaf sbb pnh wat kite klprn sbb dia
Dia mntk maaf sbb pnh ggu wktu rht kite
Dia mntk maaf sbb x pnh hiraukn skit kite
Dia mntk maaf sbb pnh pntingkn dri dia snri
Dia mntk maaf sbb x pnh tgk p'dritaan kite
Ble kite syg org tu
Kite wat semuanya kan?
Tp dia x prnh fhm kan?
Dan…………
Ble kite tglkn dia
Dia dtg pd kite & kata
Sorry…
Sorry??? slps lukakan hti kite?
Ble kite syg org tu
Kite kata xpe lah
Aku dh tngglkn dunia,
Moga dia bahagia tnpa kite..
tapi ada dia wt pape tuk kite?
ada dia hargai pe yg kita wt tuk dia...??
dia lagi bahgia dgn dunia & kwn2 dia..
Hti kata, xpe la..mengalah la demi insan t'syg..
Dan hati kite kata..
Xpe lh apapun yg dia wat
Kite ttp syg org tu…..
Kita sayang die untuk selamanye smpi bile2 pn..
ble kita ckp kita syg die lbey dri diri kita
die kata kita saje jer nak amik hti die..
pdhl die xtau kita mmg syg die cm nk mati...
nk wt smua utk die klu kita mampu..
selamanya..

pergh sgt pnjg.... tp sgt bez... ohohoo....
everybody have experienced it... so do i.... huhu

;DD

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):