ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, April 12, 2010

KFC

Helloo
sekadar nak berkongsi pictures bersama anda (:
untuk cik SARA yang teringin nak tengok da latest pictures
nahhh tengok puas puas. ahah (:

ni sume gambar masa kat KFC semalam
heee. tak banyak pon (:

ni sekecik yang beria sangat nak kfc. ahah

abah dan ijat yang sabar menanti makanan. yay (:

pemandangan di kfc (:

there was my mama lah wiv jiji (:

sos cili yang sedap amat *belilah sos cili life (promot ni)

si kecik uyin yang da bosan menunggu. ahah

* sorry my pictures was not taken sebab sy tengah comot. aiyya (:

okay okay
itu saja
thankyuu (:



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):