ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, April 27, 2010

one more day to go (:


salam semua (:
pagi ni cuma nak stori mori tentang Johor Bahru
yeapp! im goin to JB this weekend
so, the problems is TICKET andd CUTI
haihh. sangat lah sengsara ohh nak apply cuti
yelahh, aku ni cuma budak praktikal je
takkan nak mintak cuti lebih lebih pulak kan
=.=
almaklumlahh staff kurang SO kami budak budak praktikal ni
memang sukar la nak cuti cuti Malaysia ni kan
T.T tapi tapi semalam kena beranikan diri jugak
bagi je surat cuti tu dekat kat Kak Aiza
jadi penentuannya adalah hari ini
pehh, takut gilak!
takut tak dapat cuti nanti macam mana?
im goin to be NOT IN THE MOOD for a whole month boleh tak? (:
and one moree thingg
tiket bus yang dikirim kepada sahabat terbaek aku, Mira
agak agak tiket ade lagi tak?
huu, takut takut sangat kalau kalau tiket tiba tiba habis
wawhhh~ menangis tak berlagu ouhh ):
semua penantian ni akan berakhir hari ini
harap harap apa yang dihajati akan tercapai
- cuti dapat
- tiket pun dapat
baru lah boleh senyum sampai telinga. ehhe
apepun, kita tunggu jelah ye?
untuk mengetahui kisah selanjutnya, wait for the next entri (:

thnkiuu ^^

Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sebelas said...

jangan lupe cerita dapat apa kat JB tue erk :)






http://nomborsebelas.blogspot.com/

cikzety said...

ahha. okayy okay (: