ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, April 27, 2010

Question Mark ?


haih
entri kali ni aku tak tujukan kat sapa sapa pun
sapa makan cili dia la yang pedas pedas
aku tak paham. ada jugak eh orang macam ni.
haihh. tak paham betul.
betul betul tak paham.
kalau semua orang pun macam ni.
memang taktau nak kata laa.
malas nak kata apa.
satu je boleh aku lafazkan.

"get a life" la wehh
sampai bila kau nak macam ni?
terpulang lah ye.
ikut suka kau lahh!

FYAH!

Like dan komen lah kalau suka :)

6 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Cinta Madu said...

aiyak~ mcm dlm cerita adamaya pula ;)

cikzety said...

aisehh. yang mana?? huhu (:

Cinta Madu said...

yg kt tv3 tu. zety x tgk kot. ;) btw, how azu nak copy blog award tu? bila tekan right click je, mesti zety tnya azu nak buat ape tu? haha.

cikzety said...

haha. azu tekan ctrl+c then ctrl+v
yang pic tu plak, azu click kat gmbar tu then save je, pastu buat entri baru. simple. (:

BudakHitam said...

sangat tersirat entri ni..

cikzety said...

haha. sapa terasa sory ye (: