ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, April 13, 2010

Riang ria di pagi hari (:

wassup wassup (:
haha salam semua. wee~
kali ni cuma nak post pictures jek since da lama takde post gambar kan ?
mesti da rindu ae nak tengok gambar terbaru and da latest onee (:
huhu. lau tanak tengok pegi kat ikon yang ade gambar pangkah kat atas belah kanan tuu. okay?
hip hip hoorayy (: (:
enjoy those pictures . . . 

haha. ini adalahh gambar maccikk ema (sory gambar dicensored kan)
yang sedang memasak megi untuk perut
beliau dan juga perut saya *curik curik hehe

thankyouu macik, nanti malam masak lagi ae?
da janji kann? kan?

(:

and this is me. aiyyaa.
burokburokgemok. ahahh (:


dan yep
aku lagi. hahaha
comel tak? *comel sangat ouhh (:


wahh. ini adalah pemandangan dari luar rumah ye adik adik (:
ye. itu BUKAN kereta kami. terima kasih.


ye. itulahh rumput rumput yang dah dipotong oleh seorang bangla
memang hampehh sebab die perah duit kitorang RM20 okay ?


tee hee. kasut kitorang *bangga lakk
walaupon kitorang 3 orang je dalam rumah ni
ramai orang salu datang rumah kitorang ni
lau tak caya cuba tengok banyak tak kasut kat atas tuu
haihh. huhu

ha, tu jelaa pon gambar untuk entri kali ini yee (:
lain kali aku masukkan lagi. huhu
tata alls (:



Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sarasudin said...

makaih rumpur conet mintak smpai rm20
mmg x patot

cikzety said...

huu. tulahh. mang tak patot! huh