ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, April 8, 2010

salah siapa?


hai semua (:
kali ni ada satu benda nak story (:
pasal berangan punya pasal
ahhaa (:

tadi kann
masa tgh mandi
aku amek la pencuci muka
bajet nak cuci muka laa kan
*yelaa cuci muka dulu. btw im using SAFI okayy ^^
pastu pas da picit letak kat tangan laa kan
aku leh terpandang lakk kat syampu aku
*aku gune bnyk syampu taw, loreal ade, sunsilk ada, IVY pon ade..hee
then, aku pon dengan selamba gosok gosok buih yg da terhasil tu
kat RAMBUT aku
hahahaha
memang best
aku leh plak teringat la kann
"tadi aku amek ape ek?"
last last baru aku ingat aku amek pencuci muka
adehh~~
ape punya perangai laa kan

huu. so aku terus cuci rambut tuu
pastu cuci muka
dan mandi laa (:

moral of the story : jangan suka berangan dalam bilik air. hehe

END



Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

cikzety said...

ha ha ha ha~