ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, April 4, 2010

I am sorry ): [episode 2]



awhh. perfect.
sambungan kepada entri sebelum ini.
menjadi semakin rumit.
aku runsing. BUNTU.
ada macam macam rasa.
entri sebelum ni aku luahkan tentang.
kami. aku dan dia.
tentang internet.
tadi.
terjadi lagi. ohh. tidak sengaja. T.T
*i am sorry
i know its my fault ):

cerita bermula apabila...

aku sedang melayari internet ruangan facebook
sedang bekerja keras demi cafe aku. (haha bongek)
sambil sambil texting si dia (:
jam lebih kurang menunjukkan pukul 7 lebih.
azan pon dah berkumandang.

tibe tibe dia call (sebelum tu da videocall da)
borak borak kejap.
then aku cakap nak mandi.
aku suruh dia mandi jugak.

a few minutes later...
tengah syok layan facebook tu.
(means aku tak pegi mandi even aku yang beria suruh mysayang mandi)
*wooo~~wooo~ u know u love me
i know u care
u shouted whenever
and i'll be there
(my phone melalak lagu baby)
its a VIDEO CALL.
fuhh. amek kau.
aku tak mandi lagi.
aku tau dia nak tanya aku da mandi lum.
pehh. habis lahh. ):

aku angkat.
then macam yg aku cakap tadi.
soalan pertama dia.
dah mandi belum?
aku diam.
dia tanya lagi.
aku cakap belum.
dia tanya nape tipu dia?
aku diam.
dia letak.
~~~~~~~~~~~~~~
aku terus text dia cakap sorry.
pastu terus lari masuk bilik air.
mandi sepantas mungkin.
then video call dia semula.
*muka dia serius gilakk
ahha. aku da takut gila babikk.

last last lepas aku pujuk dia
say sorry semua
he's okay.
dia keluar dengan kawan.
aku tahu dia merokok.
yeahh. benda yang aku tak suka.
tapi aku yg wat dia mcm tu.
so pasrah jela.

conclusion : jangan leka sangat melayari internet ye adik adik :DD

END



*sory sayang
janji tak wat lagi
huhu

Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

cik fia sajo! said...

sabar sajek la k..

chaosy d'zachy said...

oi..lagu baby tu salah..salah..haha..
u shouted whenever n ill be there lah!..haha..marah2 =)

cikzety said...

fia : huu. yep yep.

papa : err. yeke. hoho. wekk