ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, May 21, 2010

What is wrong with you?


salam
huh. tiba tiba aku jadik geram.
entah. tak tau kenapa.
ni semua jadik bila aku tengah sebok dok carik FB kawan aku
tiba tiba aku ternampak satu gambar yang aku amat familiar
huh!! nak tau tak gambar apa??
yeap. gambar aku. heyy! kau dah takda gambar laen eh?
WTFOXXX!!!
okay, kawan aku cakap maybee die google 
and terjumpa gambar cantik gilak nak mampus
yang aku buat sendiri tu
sampai dia buat jadi profile picture dia.
OH MY! plishh laa.
aku rasa kalau kau letak gambar tu takde orang nak add kau kot?
so, lebih baik kau letak gambar muka kau yang ala ala comel tu
ke muka kau tak berapa nak comel?? huahuahua
apekata kau letak gambar artis je? kan lagi best!!
huh! aku memang benci!
even aku pon kadang kadang carik gambar kat google
aku TAKKAN sekali kali ambik gambar yang dah diletak WATERMARK!!! biatch!
spoiled my mood hokeyy!
dahla gambar tu aku siap buat watermark. letak nama kawan kawan aku
tapi still kau amek eh?
taktau nak kata apalahh

kepada korang yang nak cakap aku ni gedik kecoh 
benda kecik nak letak nak bising
cuba kau letak badan kau dalam kasut aku
APA KAU RASA??
gambar kau dah buat cantik cantik
khas untuk kawan kawan kau
tetiba ada mangkok ayun main amek jekk
and one more thing, sukati aku lahh nak bising pon
bukan aku memekak kat sebelah telinga kau pon
to YOU! kau memang dasar tak malu. FOX!!


nak cuba korang nilaikan sendiri. . . 

gambar ni aku masukkan dalam facebook dalam album kawan kawan ku yang mongekk

tapi . . . . . 


huh. korang tgk sendiri lahh
adoiii. banyak lagi gmbr kat google tu
gambar ni jugak dia nak.
kalau tak silap aku ada post pasal gambar ni 
kalau nak tau click sini  UNTUK MEREKA

dah dah. menyampah pulak aku tengok. haihh.
bye.




Like dan komen lah kalau suka :)

8 orang dah komen. Awak taknak ? :):

..nOj.. said...

alalalal comei nye gambo tu. rase nk copet gak la. hehehe.

cikzety said...

hamboii. sila sila lahh kalau nak kena banned. hahah. gurauje. huahuahaua.

Hazman said...

gambar tu ade nilai seni lukis yang tinggi.... sbb tue ramai yang minat....

sarasudin said...

agaga.comel.bwk bersabar yerp

cikzety said...

hazman : ye ye. T.T

sara : cane nak bawak sabar tu? xamek lesen sabar g. huahua

farriss.suwonda said...

org tu da knpe eak???huhhuhu
klau sy...haihh panas la kott...

Cinta Madu said...

alah, cool lah zety. peminat kot. hoho. best ape kawan sendiri tiba2 jadi peminat. tehehee

cikzety said...

huahua. tapi geram geram jugak hokeyy (: