ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, May 12, 2010

blog siapa? haha


okay. salam (:
entri kali ni adalah respon daripada tag cik fia kita ye
thankiuu lalingg ^^
okay okay. her tag was sound like this "blog siapakah yang anda selalu buka?"
jeng jeng jengg
wah wah. aku selalu bukak blog sape ekk? hehe
ikot mood jugak nak bukak blog orang nihh
hehe. tapi paling selalu bukak blog kawan kawan la
antaranya :

 cik fia sendiri
cik wytepepel
 cik ema
 cik azura aris
 cik sarasudin
 cik iera
 cik papa syazac
 blogwalking (so byk belog aku usha)

aku bab bab usha blog ni kadang kadang aku jadi silent reader. 
taktau la. mungkin aku ni jenis pendiam dengan orang yang tak kenal.
im not hyper person nor talkative okay. but as long as blog tu menarik. 
aku akan tinggalkan komen. hehe. tak kisah if orang taknak follow my blog pon
bcoz blog aku ni banyak tentang my personal life. love. and everything.
i mean tak banyak bagi information pon. so itsokay. haha. but this is my blog.
so do respect it okayy (:
haihh. mengarut benda lain pulak kan? hehe. tapi aku dah mula join contest sikit sikit
huhu. just nk try. apepun. thankyouu fia sayangg for the tag (:

selamat hari rabu. haha 


Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sarasudin said...

selamat hari rabu jugak utk kamuu

cikzety said...

terimassss sara lalingg (: