ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, May 13, 2010

boleh tak??


hai semua (:
selamatmalam
entri kali ni aku nk tanya korang
'boleh tak kalau aku nak buat sesiapa yang jadik follower aku yang ke 100 aku akan bagi habuan?'
haha? betol ni taw. tak tipuu punyerr. ahah
tapi kalau korang rasa tak okay, aku tak buatlahh. hee
so, tolong bagi pendapat korang boleh takk?
and kalau korang setuju, agak agak ape habuan yang sesuai ehh?
hehe (:

tu je. trimass.

lots of ♥ dari Cikzety (:


Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

BudakHitam said...

nak buat tu boleh..tapi better surprise sebab ramai yang tunggu angka 100 tu..

cikzety said...

okay okay. thankyouu (: