ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, May 20, 2010

group di facebook (:


salam salam semua (:
entri kali ni nak cerita pasal group group yang ada kat Facebook (:
hehe. banyak dah group yang ada kat Facebook lately.
korang korang semua mesti tau kan?
sebab sekarang ni semua orang ada Facebook tapi dah padam
so, antara group group yang sempat aku join adalah yang berikut :


KAMI BENCI LIPAS TERBANG YANG MERAYAP RAYAP !
Asyik aku je jaga hati kau! Kau penah pulak jaga hati aku??
Irine Nadia Marcello Dot Blogspot
kami benci lelaki EGO dan pentingkan diri sendiri..!!
Don't Smoke In Front Of Me !
if you like me , tell me , imight like you too (:
Senget Fans Club
new branch at johore (parit raja)- GO!
I Bet Perak can get 100 000 Fans before any other Malaysian State
Kami Prihatin - Gerakan kempen cegah pembuangan bayi
Politeknik Johor Bahru @ PJB
Gengbloggers
Satu Malaysia
Café World
David Beckham
成龍 Jackie Chan
KAMI BUDAK KUALA KUBU BHARU

ha, tu lahh antara senarai group yang aku join
hehe. aku ni memilih sket
mana yang best je aku join
kadang kadang orang invite aku join group ape ape tah
aku buat derk jekk
sebab tak menarik untuk di-join. hehe
so korang korang semua
boleh la join ye group yang aku listkan ni
group yg 1st tu membe aku yang buat so support jela
huhu. okay okay. jumpa lagi next post ye (:


tata semua.

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):