ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, May 17, 2010

Korang tahu tak?


Hai semua. salam (:
harini just nk share something dengan korang. korang mesti taktau kan if blog korang tu berfungsi ke tak? ha, ni lah yang aku nk bgtau ni. tadi masa aku blogwalking, aku telah terjumpa satu entri yang menarik ni tentang cara cara nk tau blog kita berfungsi atau rosak??
kalau korang nak tau lebih lanjut sila click SINI and korang boleh la try sendiri. huhu. aku pon dah try dan hasilnya. . . 

*sori gambar tak jelas tapi nampak kan blog aku tu "working"!! hehe

so, korang kalau nak check klik SINI okay?
apa apa pun thanks to azfarul.com sbb buat entri yg menarik ni. huhu
okay. tu je utk hari ini (:
salam


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):