ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, May 6, 2010

Noktah



salam (:
selamatpagi. pagi ni aku nak post entri pendek jek.
hehe. aku harap semua benda ni dinoktahkan. fullstop.
dah. cukup cukup lahh k. kita lupakan semuanya.
just forgive and forget. even ada some people cakap 'easy to forgive but hard to forget'
tapi forgive and forget sincerely is the best. korang akan makin happy (:
percayalah. aku ikhlas kawan dengan semua orang. cuma kadang kadang cara kita tak sama.
tapi itu lah yang istimewa. kalau perangai kau dengan aku sama, macam mana tu??
okay okay. im done. just go on with the flow. happy happy life. yeap? huhu.
sorry if ive made ur heart broken, im just a person with unperfection. LOL (:


dah lama tak manja manja. haha!






Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Nisaeciz said...

bagusnya dia. kawan mcm ni laa yang kita nak. ;)

NISECA suka merapu

cikzety said...

haha. thanks eciz (:
i nk kawan dgn yuu mulehh? ahaks