ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, May 5, 2010

tag by CIK IERA (:



hip hip hoorayy (:
telah di tag oleh cik iera yayangg (: 
thankss ukeyy!
1)adakah anda happy?
biasa saja. happy jugaklaa baru lepas makan (:


2) Kenapa anda happy?
baru lepas makan kan i cakap tadi. babab kangg (:


3) Apakah benda yang boleh membuat anda happy?
dating - shopping - shopping - shopping - tido  *tido pon happy kee?? haha!

4) Pernahkan anda menerima tag?
yeap. selalu (:


5) Nyatakan warna yang anda suka.
merahjambu (:


6) Berikan 5 orang yang anda mahu tag. Sila beritahu kepada orang yang anda tag supaya dapat respond. (klu nak lebih pown bley, kurang pown bley..) siapakah yang bertuah...jeng..jeng..

::azura aris
::cik fia
::niseca
::sarasudin
::cokie cokie



7) Nyatakan sifat orang yg anda tag. Nak tulis panjang berjela pun takpe asalkan anda happy

::azura aris : shes very lovely person. educated. plus sangatsangat baik (:
::cik fia : shes my new fren. kenal masa pegi cherating last year (:
::niseca : baru kenal di dunia blog. suka baca blog dia. best!
::sarasudin : my clasmate yg agak misterius haha! (:
::cokie cokie : saja je nak suruh die buat tag ini jugak! haha



8) Nie soalan cepu cemas ni. Adakah anda happy dengan apa yang anda ada?
so far im happy with my life. i have my family. i have him and also my frens. <33 them (:

Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sarasudin said...

ish2...sungguh2 x pndai n x pham psal tagging2 nih
plis..ajar2..

cikzety said...

atoii, ko select sume, tekan ctrl c pastu buat new entri, tekan ctrl v, then, padam jawapan aku, buat jawapan ko. tu jekk.kira aku suh ko jawab balik kat page ko. ade paham? hehe