ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, May 27, 2010

tag dari emma (:



huihui, helo peeps (:
arini aku just nak sempurnakan tag dari kwn aku ni ha, si emma watson
hehe. 1st time tau aku dapat tag dari dia nihh
selalu aku je yang tag dia, ha kali ni baru dia nak balas jasa aku
huahaua~
so ape lagi, nahh amek aku dah jawab dah, puas ati tak?

1) Apa yang anda akan buat bila anda dapat tahu member anda tikam belakang anda?

hape?? kawan aku nak tikam belakang aku? OMG. dia punya pisau tajam tak? lau tak tajam meh sini aku tolong tajamkan. hehe
aku sebenarnya paling tak suka a.k.a benci dengan orang spesies macam ni
dasar kawan makan kawan. memang tak guna! tak hingin aku nak kawan dengan kau. wekk!
meh sini, biar aku robek robek kan isi perut kau tuhh! ha, ade sesiapa yang masih berani nak kawan dengan aku tak? garang nihh~

* amek kau, tajam tak pisau aku ni? jaga jaga cik salmah~

2) 6 orang dihati anda?

6 orang? jap jap aku nak bilang~
1. mama
2. abah
3. adek beradek aku
4. boyfiee dan besties aku
5. sedara mara aku
6. kau KOT?? err. huahua

3)Anda rasa anda comel?

mestilah aku comel gila babengg. sapa cakap aku tak comel memang dasar jeles. wekk
* biarlah orang nak cakap aku pasan ke muntah ijau ke, asalkan aku proud to be myself. (:

4) Single or Taken?

mestilahh aku ni single but not available. tapi untuk calon suami tu masih ada borang lagi lahh
huahua~ * jangan marah ai ye b. hukhuk (:

5)Blog yang anda suka?

belog yang aku suka? belog yang paling aku suka adalah belog cikzety. pehh, belog dia memang best kot. comel je dengan kaler pink tuhh. hihi. sila sila la jenguk belog dia (:
* sukati aku lahh nak pomot belog sendirik, nak harap kau? hampehh!
lagi belog yang aku salu bukak. ha tengok kat feedjit belog, kalau muka aku asek kua tu maknenya aku salu masuk belog dia lahh tu (:

6)Adakah bilik anda kemas setiap hari??

err. sejak aku dah blaja kat johor nih, bilik aku tu dah macam bilik tetamu kot
abah dah ubah kedudukan bilik tu ikut sukati dia jekk. wuwuw
takpelahh, asal kan kemas sudaaa. thankyou abah (:

7)Lagu terakhir yang anda dengar?

lagu bad romance. si sarah suka sangat pasang. aihh~

8)Last teks mesej?

hunny : b, ney ada keje sikit ni
b : ermm. okay, b tdo dulu.

* err. abaikan kemanjaan yang aku tonjolkan. aku tau korang jijik baca. =.=

9)Last phone call?

pagi tadi, myboyfiee tolong kejutkan bangun tdo. kalau tak mmg pukul 10 lahh aku datang ofis. hehe. thank youu sayang (:

10) Hari terakhir anda menangis?

hari masa bincang bincang dengan housemate pasal 'sesuatu'. sobsobs ):

11) List 5 kaler favorite anda?

merahjambu dan putih. kaler pelangi pun suke jugak (:

12) Orang terakhir anda ber-Ym?

ym dengan myboyfieee. cerita cerita pasal masalah semasa dengan dia (:

13) Game paling anda suka?

game ape? tah, suma pon aku layan je. takde yang utama. (:

14) Adakah anda peminat MCR?

boleh layan la lagu MCR ni daripada Linkin Park. hehe

15)Apa perasaan anda menjawab tag ini?

perasaan aku sangat bangga dan eksaited. * errk? apekah. =.=

16)Anda rasa tag ini best?

biasa je. takde lagi tag yang mampu membangkitkan rasa ghairah aku. haha
* jangan pikir kuning atau biru ye. hehe (:

17) Tag lagi kepada 10 orang sesapa

aku sebenarnya malas nak tag tag kat orang ni. kesian kat dorang nak taip taip panjang panjang sume. so, aku bagi kat sapa sapa yang rajin jelah ae?
* baik tak aku? hehe


yang benar,
 aku yang rajin Cik Zety (:

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):