ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, May 13, 2010

♥ TAG (:


Tag Tag Tag (:

1. Dah pukul berapa sekarang?
4.02 petang

2. Apa mood sekarang?
NOT in tha mood.

3. Rasa nak buat apa sekarang?
nak balik rumah. borak borak dengan mama sayangg. OH GOD! I miss her. ):

4. Kalau anda ada magic, apa yang ingin anda lakukan?
- nak hilangkan semua orang yang i tak suka. GILA KEJAM. haha
- nak jadik kaya dan kaya. WHEE~
- nak jadik orang yang palingg baik di dunia (:

5. Rasa nak tengok cerita apa sekarang?
cerita romantik.

6. Keluarga anda sedang buat apa sekarang?
abah - kerja kot
mama - tengok tv
nuyin - tido
jiji - merayap kot
ijat - tak tahuuu (:
abg - die kat kelantan sooo i tak tau la yangg ):

7. Anda dah makan?
dah tadi. LAN melanje (:

8. Rasa nak duduk dengan sapa sekarang?
nak duduk dengan mybabyy. ♥ i miss him a lot lot. GEEH~

9. 'Dia' sedang buat apa sekarang?
'dia'? tengah membantingg tulang bekerja untuk kewangan saya. ♥ haha!

10. Macam mana cuaca sekarang?
im in the ofis. so tak tau apa jadik kat lua ribut ke petir ke. hehe

11. Kalau anda ada tunai RM Sejuta, apa anda akan buat?
nak tau ke? SECRET. lalalala~

12. Rasa nak hadiah daripada siapa sekarang?
nak hadiah dari ABAH andd MAMA bolehh tak?? huhu 

13. Setelah menjawab tag ni, apa mood anda sekarang?
still NOT in tha mood.

14. Sekarang pukul berapa?
tadi kan dah tanya pukul bape? takda jam ke??!

15. Akhir sekali, rasa nak tag sape? 
takda nak tag sapa sapa pon.haha. sape nak amek jelah. 


 Nota kaki : I Love You Nur Hafiz Zakaria. I Miss You. 


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):