ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, May 4, 2010

thank you sayangg (:

WARNING
jangan baca kalau anda seorang yang sensitif. haha
takdelah. nak baca bacalahh tapi jangan terasa sudah.

salam semua (:
heloo, how are you today?
harap semua sehat sehat saja yek
okayy, entri kali ini cuma nak stori mori tentang dia (:
yess, i mean HIM (my only sayangg)
i just nak cakap terima kasih sangat sangat sayangg for the last two days
you make me happy. you make me like a princess.
you tak susahkan orang sebab i.
you susahkan diri you sendiri untuk i.
orang salahkan you for the thing yang you tak salah langsung. wtf
i know even you dah buat baik pun orang tak hargai. *people still do shit to you ):
i know even orang tak puas hati or buat macam macam dekat you. *i hate that!
you senyap je. you simpan. you tak pernah nak balas balik. *sebab you baik. haha
if ada sumone yg hurt you, you tak pernah cerita kat i. *thanks sebab diam
macam mana i nak tahu? macam mana??
*i tahu you taknak i pissed off right? itsokay.
kadang kadang i yg tahu sendiri. 
kenapa you tak pernah cerita if you ada masalah? *sbb you taknak bebankan i
kenapa you simpan semua masalah you sorang sorang? kenapa?
i tak sanggup tengok orang buat you macam ni.
i tak sanggup tengok people keep on blaming you!
kenapa you terlalu pentingkan orang lain daripada diri you sendiri?
kenapa sayangg? kenapa? 
kenapa orang tak pernah bersyukur bila dah diberi kesenangan?
kenapa you terlalu baik sayangg?
kenapa orang selalu salahkan orang lain sebab nak tutup salah sendiri?
kenapa? kenapa? kenapa?
i dont understand. NEVER!
memang sangat susah nak memahami orang spesies ini.
bila i moody, you just said "biarlah sayang, biar orang buat kita, jangan kita buat orang"
and and the one yang sangat sangat i ingat you always said "kita jaga diri kita je okay"
sayangg, i adore youu!
you tak kisah orang tuduh you, cakap yang bukan bukan pasal you.
because you is always you! i lovee youu so muchh bby (:

so sayangg, from now on
i'll try to be like you. let the peoples do the talking. let them in their own world.
forgive is better than forget (:
*actly i ni seorang pendendam, sangatsangat okay =.=
to people out there, you can say as much as you wanna say
but life is not always YOURS (:
♥ peace ♥ 


nota kaki to mysayang : thankyouu sayangg, for the ring and the anklet, and for the time youu spent with me (:
i do appreciate it. thanks for all the thing youu did to make me happy.
and lastly, i love you so damn fuckin muchh! just YOU in my heart! zety ♥ apis.

*entri ni luahan hati aku je
aku tulis apa yang aku rasa.
tak mention nama sapa sapa.
so, it just luahan aku je.
cuma nak bagi penjelasan.
if ada yang tak puas ati, 
nape tak tanya depan depan.
dont judge people men hentam je
thats all. not more than that.
sori if ada yang terasa.
thankiuu.

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):