ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, May 17, 2010

woot woot (:



Hei kamu.
YE. kamu yang di depan aku ni.
ye. tak payah pandang orang lain.
i mean u.
aku just nk cakap yang 
i miss JB soo badly ):
rasa macam nak terbang pulang ke jb skrg.
haha. mungkin korang rasa aku ni mcm
"eh, wth with this girl"
ada apa kat jb sampai nak rindu mcm ni kan?
ye ye. i know.
di sana ada someone yg i love the most
*my family still my priority (:
ada kawan kawan yang sgt best
ada segala yg boleh buat saya happy
i miss them a lots.

wait for me hokey sume
*bajet macam korang rindu aku pulak aih
okay okay
aku nak masak jap. lapar. tetibe jek. haha
tata

selamatmalam. ily Nurhafiz (:

Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

wytepepel said...

eh eh watthahell !
i miss u too nurul izzati HAHAK

cikzety said...

haha. mongeks. (: