ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, June 15, 2010

Double Awards (:


Salam 1 Malaysia (:
yay! im home. hehe
baru lepas pulang dari holiday yeah!
nanti aku post kan cerita terbaru aku okay? *wait for the next entry (:
okay, btw, aku just nk say THANKYOUU to "Teyha Amil"
sebab dah bagi award ini kepada aku (:
hihi. mak suke taw~ lalala

* yay yay! dapat award. hehe. i loikeee :DD


1. Thank and link the person that tagged you :
sangat berterima kasih laa manyak manyak ye Cik Teyha Amil (:
lain kali bagi lagi. hehe ^^

2. Tag 15 bloggers you've recently discovered and think fantastic:
err. ni yang den lomah nih haa. den taktaw nak bagi sapo ehh.
sapo sapo yang raso dio punyo belog tuh molotop hambek lahh
ekau yo. hehe (:

3. Contact that blogs and let them know they've been tagged
dah bagitau dah. lau tak dongar jugok, taktaw nk kato apo dahh . .


4. State 7 things bout yourself
1. saya
2. sayang
3. mak
4. saya
5. sangat
6. sangat
7. tau . .

ha, lagi satu nak ucap thankyouu jugak dekat Encik Pereka Cerita
sebab dia ada bagi award arituhh tapi tak sempat nak wishh thanks (:
huhu
ni ha award nye. i loikeee bery muchh lahh (:


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):