ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, June 17, 2010

Entri untuk Musya (:






ATTENTION : Entri ini khas kepada adek Muca. sorry sangat sangat ae?
lately ni, sis agak busy dan da lama tak blogwalking. HADOI~
ni pon dapat tawu dari si Wytepepel. adoi, takut jugak Muca majuk ke pe kan?
heee. so, ni ha sis da jawab. sila baca sila :DD





Terangkan personaliti anda melalui 3 perkataan.
kuat tido
kuat makan
kuat online
(:



Sekarang ni tengah belajar atau kerja? Belajar apa atau kerja apa??
now still study kat Politeknik Johor Bahru. Diploma in Graphic Design (:

Apakah yang anda lakukan setelah bangun dari tidur??
bangun. tengok enset. then tido balik. kalau lapa terus pegi dapur.
memang calon menantu pilihan la kan. hehe (:

Antara KFC dan McD, yang mana satu pilihan kalbu??
 i loike both. tapi sekarang lagi suka Mcd (:

Makan, tidor atau main?
makan . tido . makan . tido . online . (:

Adakah Handphone penting bagi anda?
sangat penting kot. sebab dah banyak kali rasa takda enset sebab enset rosak
dan hilang. lagipun enset tu kan cara menghubungkan so, kalau takda enset
rasa macam oh. nak pengsan. plus, boring kan kalau takda.

Suka lelaki/perempuan yang bagaimana?
huhu. dulu dulu mmg sangat memilih oww~ HAHA
then, bila pikir balik, i choose somebody who can attract me by his own way (:
tak semestinya hensem bergaya atau comel lote.
tapi dari segi peribadinya dah cukup menarik. i'll choose him.
 hehe. kalau comel tu its a bonus la kan? hehe.

Andaikan esok berlakunya banjir yang sangat dasyat dan anda berpeluang menyelamatkan 3 orang, siapakah mereka yang anda akan selamatkan??
family, family and friends (:

Apakah barangan yang selalu anda bawa bersama ketika keluar dari rumah??
ofcoz bawak purse and handphone.
kalau bawak beg, suka bawak bekas lens dgn air dia tuh.
parfume, balm sakit perut, phone lagi satu, charger.
pencuci muka dan sedikit alat mekap. hee (:

Siapakah lelaki/perempuan idaman anda??
hehe. tah. takda kot. peoples just the same. they are not perfect (:

Siapakah yang anda TAG dan apakah yang anda fikirkan tentang beliau?
semua boleh tak? err. pikir yang korang mesti cam malas malas jek nak taip kan? aih. haha

Kenapa anda jawab soalan tag??
sebab si Muca tag dan agak lama jugak la kan baru tau nak jawab.
mahap yerk? hehe (:

Pilih rakan-rakan yang anda ingin Tag
saya nak tag :

teyha amil
adek eman
eciz
cokie cokie
pereka cerita (:


yay! im done. ur next (:


Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Teyha is daddy's girl said...

thanks add saya...
owh ea dgn segera saya menjawab