ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, June 29, 2010

mood (:

hai. salam semua (:
rindu rasenya nak menghapdet belog nehh tapi
apekan daya. huhuuu T.T
wa takde berokben -.-
huahua
so. dalam masa lapang yang sangat bosan dan ape ape tah
aku asek men game jek
maen game sampai lah ke pagi
HAHA
dah addict to this game
game ape?
game 'TheSim" (:
tah, cam best je main kan.
aku boring aku mainla
kadang kadang lau tak kua g ngedet ke
aku main la game tuh sampai si zati muntah muntah nengok aku main
ye lahh dari pagi membawak ke pagi kan? HEHE
plus PT aku tak dapat lagi. so malas nak kua g mane mane
hehe. tapi kalau ade org nak melanje takpeee :DD

wahaha. aritu sampai sampai JB sempatlah
tgk muvi dengan si papa and aima
papa lanje tgk Toy Story 3, then tak lama lepas tu
kua dengan encik boyfiee pule tengok cite Frozen (:

wahaha. aku mang suke tgk muviee (:
sape sape nak ajak jum ah tapi pastikan bukan cite lawan lawan
i tak minat hokeyyy !
okaylahh. ni pon aku online dekat cc poli jek
grrr. takpelah. nnt aku ajak encik boyfiee lepak mcd online FREE (:
okay sume. tata/ ini je buat masa ni. nt aku post lagi k

love u alls (:

Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sarasudin said...

ahaks.addict Sims?
maafkan aku buat ko terjebak ngan game yg sangat2 'bahaye' tuh.huhu