ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, July 6, 2010

Curi tag Fia hehe (:

 
1. Perkataan yg suka sebut :
so?

2. Saya sedang mendengar :
kau dan aku by melda dan grey sky morning

3. Mungkin saya patut:
belaja untuk jadi seorang yang pandai menguruskan wang (:

4. Saya suka :
makan. tido. main tenet. jalan jalan. kua dengan boyfiee. shopping dgn kwn kwn. huhu
i loikeeee bery muchh laaa (:

5.Sahabat-sahabat baik saya :
sahabat baik atau sahabat rapat? AGAGA~

6.Saya tak paham :
kenapa orang ada macam macam perangai dan kenapa mereka macam tuhh? HAHA

7.Saya kehilangan :
orang dan benda yang disayangi tapi let bygone be bygone. . .

8.Ramai yang berkata : 
muka saya sangat garang dan sombong amat. errr. yeke? bukan muka saya nihh muka tersenyum ke?AGAGAGA~

9.Makna nama saya :
Cahaya kekuatan ku. cewahh HAHA!

10.Cinta itu adalah :
subjektif dan positif (:

11.Di suatu tempat, seseorang sedang :
merindui diri ini. hee. dan saya juga merindui nya. HEHE

12.Saya akan cuba :
belajar rajin rajin sampai abes. carik keje. carik duit. happykan mak abah dan kawen. HEE (:


13.Ayat SELAMANYA membawa maksud:
selamanya tetap diri ini
selamanya anak mak abah
selamanya tetap Nurul Izzati Binti Mohd Twa (:

14.Telefon bimbit saya :
 
Sony Ericsson J Naite dan Nokia pink comel (:

15.Bila saya terjaga dari tidur : 
check enset. mengeliat jap. baring baring pastu tetido balik. HAHA

16.Saya paling meluat apabila :
nak tegur orang tapi diri kau tu 18 x 35 je sama macam perangai orang yang kau tegur tuhh. moral of story : cermin diri lu dulu bhaiii (:

17.Pesta/Parti adalah :
i loikeee. tapi bukan parti liar okayy.

18.Haiwan yang paling comel yang saya pernah temui ialah :
err. apakah? buat masa sekarang, hamster si Sarah, Pipi dan Jebowoki. HEHE


19.Peringkat umur yang paling menyeronokkan bagi saya ialah :
tah. every single time is fun and getting more and moreee (:

20.Hari ini :
saya penat. ngantuk. malas. sume ada lahh. PAKEJ (:

21.Malam ini saya akan : 
tido dan tidooo!

22.Esok pula saya akan :
herghh~ pegi kelas anta asemen uhh!

23.Saya betul-betul inginkan :
semua perkara berjalan dengan lancar (:

24.Ketika saye lihat wajah saye di hadapan cermin pagi ini :
pehh! asal muka ni gemuk sangat!! ARGHH!

25.Pusat membeli-belah atau arked permainan :
 MALL!

26.Makanan Barat atau Jepun :
makanan barat.

27.Bilik yang terang atau gelap:
prefer BOTH (:

28.Makanan segera adalah :
sedap jugak ek? HEHE

29.Ayat terakhir yang anda katakan pada seseorang?
pegilah . . .

30.Siapa yang anda nak Tag?:
aku nak tag orang yang rasa diri dia normal. silalah buat. kalau tak dah sah . . . . . HAHAHAHA!
 

Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

the fia said...

HAHA

Cinta Madu said...

hahaa, zety same same! azu pun kalau baru bangun dari tidur, mesti cari handphone dulu. hahaa