ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, July 15, 2010

Modread - Neeruza Ozawa



Heloo peeps (:
how are u guys? im just fineee and sehat jekk
sekarang update belog kat mcd je uhh
bertemankan encik boyfiee syg. HEHE
ily sayang (:
muwawhh muwahh huhu
so, malam ni just nak post satu lagu nihh
encik boyfiee yang bagi dan suruh dengar
mule mule dengar cam ape tah lagu ni kan
tak paham sangat pun
tapi bila dah dengar dekat seploh kali
WOW! i loikeee this song. huhu
so, aku pon godeh godeh kat pacek gugel
and jumpa lirik lagu nih
nah, aku copy and paste khas untuk korang. hehe
*shh, jgn gtaw sape sape taw (:
kalau korang rajin, search la lagu nih
pastu dengar, lau best gtaw, lau tak best senyap2 sudah (:


Modread (Twisties Bingit) - Neeruza Ozawa

Berdetak
Detik arah perjalanan
Ini pun terhentak
Oleh penawanan perasaan

Yang menghilang
Mampu membawa rasa
Yang telah pun tenggelam
Kepada dia yang tidak pernah ada

Kasih tiada daya
Menutup mataku
Walau aku tahu oh hatimu
Kerana dirimu masih
Melangkah tidak berpaling
Dan kau tinggalkan aku

Oh pergilah
Satu hidup bahagia
Yang telah pun tertewas
Dengan satu kesalahan
Yang mungkin di maaf
Perasaan ini seperti
Telah pun mati
Hanya jasad aku berdiri sendiri

Dia yang telah tiada
Hilang di mataku
Walau aku tahu oh hatimu
Cukuplah sekadar satu
Senyuman yang mampu
Memanjangkan nafasku

Kasih tiada daya
Menutup mataku
Walau aku tahu oh hatimu
Kerana dirimu masih
Melangkah tidak berpaling
Dan kau tinggalkan aku

Dia yang telah tiada
Hilang di mataku
Walau aku tahu oh hatimu
Cukuplah sekadar satu
Senyuman yang mampu
Memanjangkan nafasku


sangat sukeee ini lagu owhh (:
muahh!
have fun okayy?

(:
 

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):