ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, August 22, 2010

Happy birthday sayangg (:

سْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اﻟﺮﺣﻴﻢ.

wow~ its been a long time huh ?
hehhe. i miss my baby belogg uh~
so, today saya cuma nak wish
sesuatu kepada seseorang yang istimewa (:


 sayangg . . .
Happy Birthday oke?
im just wanna wish u 
~ a happy & great life
~ may GOD bless u now & forever
~ be a better person in ur life
~ semoga berjaya di dunia dan di akhirat
~ semoga dipanjangkan umur
~ semoga sentiasa di dalam kesenangan
~ semoga mendapat apa yang diimpikan
~ semoga awak sentiasa menjadi insan yangg saya sayangg (:


Selamat Ulang Tahun yang ke 20 
Nur Hafiz Zakaria (:
khas untuk kamuu sayangg 


My Love for You
My love for you, shall never pause,
Strong and determined with all our flaws.
It endures and doesn’t judge,
Never holds a lasting grudge.

Generous, loyal, always kind,
To your outer layer blind.
Surely, opposite of rude,
My beating heart I must include.

On your birthday, my love for you,
From the clouds, a perfect view.
Moments, memories, a year gone by,
I'm here for you, don't you cry.

My love for you, lives by the truth,
Always keeps me, in my youth.
When it sees, our trust and hope,
It climbs and conquers any slope.

this just for youu sayangg (:

*ngee, kek curik darik nenek google*

im sorry sayang tak dapat nak celebrate taun ni ):
huu~ saya dah try my best tapi tak dapat jugak
but its oke~
as long as u happy, im happy too  (:
so, make a wish. hee :DD
sayangg, dah masuk 20 ni takmau nakal nakal lagi oke?
kumpul duet banyak banyak
lepas tu pandai pandai lahh. hahahhaa~

sayang sayangg
sori tau lau ney xmampu buat sayangg happy
huhu
oke~ itu saja untuk post kali ini


thankyouu readers (:

♥ p/s : i love u soo much Nur Hafiz Zakaria (:

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):