ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, August 9, 2010

heii sini sini (:

untuk mereka yang rajen buka belog buruk ini~

saya dah jarang bukak belog ini
saya dah tak dapat update hari hari lagi

soooo~~~

mulai hari ini, saya cuma update tentang 
kehidupan saya. . 
dah takda update yang boleh dikongsi (:
kalau ada nanti saya beritahu . .
mungkin update selepas selepas ini lebih kepada
perasaan saya sajeee~
saya kan jiwangg. ngeee~
mahap mahap *.*

saya tak pandai mengambil hati sesiapa punn (:
saya dah tak berminat nak pujuk pujuk orang jadik followers saya
siapa yang ikhlas sila lah :DD

siapa yang tak mahu follow pulee
sila remove sajeeee (:

mungkin belog saya tak mampu pergi jauh
saya pun tak berminat nak kumpul buffered earning and watsoever (:
belog ini cuma tempat meluahkan dan berkongsi . .
if sesiapa yang sudi kongsi kongsi, sila lah. .my pleasure (:
saya tak pandai cari duet tepi. ngahaha~

saya cuma pandai meluahkan kata kata (:
okay okay~
panjangg puleee :DD

next entri saya ngarut lagi. salamm (:

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):