ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, September 8, 2010

baby lappy kesayangan saket ):


tajuk : baby lappy kesayangan saket ):

huu~ dahlaa rantai putus arituuu ):
baby lappy kesayangan pulak sakit T.T
baby lappy dah lame sakit tapi aku busy 
nak bawak die pergi klinik -.-
dari taun lepas kot dia menderita . . .
tapi aku tak hiraukan pon~

bukan tak sayang . bukan tak kesah .
tapi aku BUSY oke ?
huh~ tapi tadi abah kesayangan dah bawak 
baby lappy pegi jumpe doktor (:
yeay~ baby lappy dah kembali sihat dan cergas
malah semakin ceria ^^

tapi harga untuk ubatkan baby lappy bolee tahan jugak
-_________-   dalam serat jugak terbang tahuu ?
so, baby lappy lepas ni jangan buat hal lagi oke ?
kalau tidak saya carik baby baru mahuu ?

ni laa baby lappy kesayangan saya 

* aloloo~ comelnye die huu (: *

baby saya bukan MAC . acer jea .
tapi saya sayang baby lappy saya lebih dari encik boyfiee~
haaa, nampak tak ? *padahal. . . . .*
 hehe~ jangan marah ye b (:

ni pulakk barang lain yang rapat dengan baby lappy aku ni


ni name die cik pendrivee~ muke die mmg cmtu (:



haa, tengoklaa, RM100 melayang demi my babyy boo -.-


yang ni pulakk ahli keluarga baru dalam keluarga baby lappy .
huhu . comel tak beliau ? wahhaha~

aku sayang sume yang berkaitan baby lappy muwahh muwahhh !!

p/s : malam ni nak tido pelok baby lappy bolee tak ? ngaa~


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):