ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, September 2, 2010

cerita semalam ~


Assalamualaikum semua ! 
huhu, lama rasenya tak hapdet cik puan belog ni haa~ ngaa
aku bz oke ! lalalala~ ha, semalam merangkap pagi tadi 
aku dah berjaya sampai kat umah aku yang disayangi lagi dicintai neh hee (:
ha, semalam aku begerak dari pasir gudang kul 4
huuu, mase nak pegi kat bus tu dah lewat oww
bus tu dah gerak pon tahuuu !
tapi kitorang (me, bfie, zati and ajish) block bus tu. fuuhhh~
lau tak memang kena tinggal la alamatnye -.-
huhu, lepas tu terus la naik bus dan meninggalkan negeri Johor dan sekalian
rakyat di dalamnya termasuk encik bfie ):
tapi takpe sayang, nant lepas raya kite jumpe oke? imy (:

ha, sambung balek~
pastu dalam bus leh kire gune jari kaki dgn tgn je 
halah, bape kerat je kot orang dalam tu kan
yelahh, kitorang yang balek paling awal kot
hehe, kelas pon tak pegi. ngaa~
so, dalam bus pe lagii tdo jela kan
tggu la sampai waktu bebuka
beli makanan kat Machap, nasi goreng BIASA die tak macam mahal lak!!
RM 6.00 satu! perhhhh~ nasi goreng aku lagi sedap oke! * tak tipuu punyeee (:
lepas tu tunggu punya tunggu sampai la kat Stadium Bukit Jalil tu~ 
pastu aku pon pegi la ke stesen LRT utk beli tiket ke Bandar Tasek Selatan
pegi sana dengan si Ajish~ then, da sampai Bandar Tasek Selatan tu pegi la pulak kat stesen ktm sbb nak beli tiket ke Rawang (:
tapi aku ni harap jek duk dekat dgn KL ni tapi aku taktaw
bape harga nak ke mana mana dalam KL ni. huwaaaa~
mase tu kaunter da tutup so kena beli kat mesin aku
aku TAK TAHU gune mesin tu oke =_________=
so, aku tepon si Mira tanye cane nak gune. hikhik
pastu aku try, sekali try tak jadik =.=
pastu try lagi . . tak jadik gak =.=
try lagi tak jadik . . . . . .
oke, aku dah malu *p/s : orang dah ramai beratur kat belakang aku  -__________-
pastu aku tanye la budak kat belakang aku ni
pastu baru leh. hehe * akhirnye (:
 ha, dalam masa aku dok try tadi
ade sorang pompuan ni tanya aku lama lagi ke 
sebab dia nak mintak aku tlg jagakan beg die
aku pon cam err . . asal aku nak jaga beg dia lak?
dia cakap dia tak cukup 20 sen nak beli tiket so nak g pecahkan duet
aku pon malas nak jaga beg dia bagi jela 20 sen~ * baik tak aku? (:
pastu aku pon tunggu la train datang~
masuk masuk train plak, aku masuk dalam koc wanita rupanya
WOW~ all ladies youuu~ HAHAHA
pastu depan aku ni haa, ade la sorang pompuan
halamak, gedik la siakk!
dengan bawak teddy bearnyee, dok tegedik gedik pasang lagu 
LADY GAGA 'PAPARAZZI'
perrhh~ aku punya la tanak dengar lagu tu tapi cm terikut ikut skit
sial laa~ huuu =.=
pastu cam bongok, gayut dengan pakwe sampai tebaring baring
euuwww~ behave urself pleaseeee~
huh, tak sabar aku nak sampai -.-
akhirnye aku pon sampai . . 
mama pun dah tunggu kat Rawang tu dan aku pun balik uma (:
sampai rumah terus cium2 katil * yeke?? HAHA
pastu terus makan masakan mama. YEAH! im lovin it~
pasti terus tido la kawan kawan~
tu pon nk gtaw ke?? =.=
ha, tu jela cerita sal semalam.
nanti aku cerita lagi sal besok lak, takpon sal tulat ke.
nantikan oke?
tata~

p/s : selamat pulang ke kampung halaman masing masing ye kawanku (:

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):