ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, October 15, 2010

(: + ):

salam semua (:
hehe . yeah~ harap semua sihat
well, kini dah masuk ke penghujungnya
aku dah nak abes dah sem ni 
macam tak percaya jea sekejap je masa berlalu
rasa macam baru je lagi daftar kat poli tu
tapi nak abes dah rupenya (:
tinggal lagi 1 sem jea lagi
lepas tu buhbyee Johor ):

tibe tibe rasa sebak pulakk
yelah, dalam tak sedar dah dekat 3 tahun 
jugak aku stay kat Johor ni
negeri yang aku tak pernah terpikir untuk datang
tak pernah jejak pon
tup tup, aku dapat sambung blaja kat sini~

mula mula datang sini
memang rasa rinduu sangat nak balik rumah
tapi bila dah lama lama
dah kenal ramai kawan kat sini
aku rasa hepi sangat sangat (:
jujur aku cakap, aku tak pernah sekolah asrama
so aku tak pernah ade kawan yang duduk jauh2
tapi kat sini, aku dapat ramai kawan dari satu Malaysia
dari Sabah pun ade (:

JUJUR aku cakap
aku sedih sangat sangat nak tinggalkan korang nanti
mungkin selama kita berkawan ada yang tak suka aku
terasa hati dengan aku
aku mintak maaf banyak banyak oke (:
dari korang aku belaja banyak benda
aku dah jumpa macam macam perangai
aku anggap sume tu pengalaman
lepas ni mesti kita dah tak dapat lepak sama sama lagi kan?
nanti kalau aku bosan sape nak teman aku?
aku nak ajak sape pegi makan kat Alan?
aku nak ajak sape pegi print?
selalu kalau balik Selangor, aku tak risau sebab aku tau 
nanti aku mesti akan balik Johor jugak
tapi nanti lepas ni . . . . 
aku takkan balik Johor da ):
YA ALLAH, hanya tuhan jea yang tahu perasaan aku
sedih yang teramat~

bila kita nak buat barbeque lagi macam haritu?
bila kita nak mekap lagi same same lepastu webcam?
bila kita nak tengok movie same2 lagi?
bila kita nak buat assignment last minute lagi?

aku dah taktau nak cakap macam mana lagi -.-
untuk sem ni, cuma tinggal beberapa modul je lagi
lepas tu dah abes dan kena intebiu pulak
untuk pilih major bagi sem 6 nanti
haihh~ sekejap jea masa berlalu
kadang kadang aku rasa macam nak je undurkan masa
aku nak stat balik sem 1
huhu, aku tanak tinggalkan tempat ni
Johor banyak bagi aku kenangan
kenangan pahit manis yang aku takkan pernah lupa (:

untuk yang tersayang , saya sayang awak sangat sangat . ingat tu .

salam


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):