ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, October 31, 2010

i l y m n m (:


Hi!
dah lame rasenya tak update belog ni kan?
well, banyak benda nak dikongsikan
tapi masa tak pernah simpati
asek nak jeles jek tahuu -.-
huhu
sedar tak sedar
aku dah pon abes sem 5 
dan sekarang tgh tunggu intebiu utk major sem 6
huuu, sangat takot oke?
final sem? macam tak percaya je dah tinggal sem terakhir kan ):
sedeynyeeeee~

hukhuk
tujuan utama tulis belog arini
cuma nak cakap
yang saya sayang kat awak
hati saya masih untuk awak
hanya awak je dalam hati saya
(:

so, i wanna say it out loud
I LOVE YOU MORE & MORE (:
Nur Hafiz Bin Zakaria~

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):