ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, November 29, 2010

Cite 2-3 hari lepas ~


Salam semua (:
haa, kali ni aku nak citee pasal holiday baru baru ni tau
nak dengar baca tak ?
hehhe, jum kongsi ramai ramai apa yang aku buat baru baru ni (:
dulu aku dok sebuk kata bosan la, itu la ini laa kan? huhu, malu ai~
so, mama and abah pon bawak la aku pi bercuti . hehe
*jangan jeloss*
 oke, pada hari Selasa yang lalu iaitu 23 Nov 2010,
kitorang satu family (kecuali abang sebab dia balik Kelantan ade exam) 
plan la nak pegi mandi mandi kat Pantai Bagan Lalang, Sepang
alaa, yang ade resort cam pokok palma tu *tau tak?*
lepastu masa abah tengah drive ontheway nak ke sana
tibe tibe alang ji (adik abah merangkap uncle aku)
bagitau yang pantai kat sana tengah kotor sket, sebab ade pembangunan industri
die cakap lau nak pi, pi la Port Dickson ke, ape ke, means tempat len la kan~
lepastu kitorang pon konfius ni sebab kan kat tengah highway sooo
taktau nak pi mana, last last abah pon terus jelaa menuju ke Port Dickson (:
yeayy~ mandi kat PD yeay~ err . bukan aku yang cakap camtu oke -.-
lama jugak laa kot kan sebab plan asal nak pegi kat area Selangor jea
then da sampai, WHOAA!! lama gilerr kot tak pegi PD (:
macam macam dah tambah ~
huhu, sampai sampai je macam biasa laa, snap snap laa kan hehhe (:
macam tak biasa lak~

haa, ni lahh antara gambar yang aku sempat tangkap (:


datang datang jea terus snap pic pantai haa (:

so, lihatlaa gambarku huahuahua~

mama . like always laa kan, pemaluu dan tak pandai posing sgt macam anak die . hehe
*mata sepet . hehehe (:

♥ 

mom and doterr 

 

apa ek orang panggil bnda ni? nak kata jeti bukan haihh -,-
tapi apapon aku suka lepak tangkap gambar kat sini (:

haha, adik aku si ijat dok sebuk dgn gogle die ~

pemandangan dari tempat tadi aku tangkap . sekarang da banyak da khemah2 dekat 
tepi pantai tu, bayar je . khemah besar ade 2 kusi, RM 20 . khemah kecik RM10

cantik je ombak . boleh tahan kuat jugak hempasan dia 
sampai tepercik percik dekat aku ni ha -.-

haa, itu jelaa gambar yang aku "boleh" masukkan kat dalam ni
yang lain tu sume hampehh ~ geram jea aku dibuatnya -.-
apepun aku enjoy sangat holiday kali ni (:
terimaskasih mama abah , lenkali kita pi bali plak nak ? hahhaa ~


♫ ٩(●̮̮̃•̃)۶٩(●̮̮̃•̃)۶٩
tata (:



Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):