ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Monday, November 29, 2010

im sooooo into KOREA ritee now !


video

Hui hui (:
pagi ni aku cuma nak bebual pasal drama korea
actor korea, actress korea .
semua nya berkaitan korean laa !
♥ hehe, sangat sangat gilakan mereka (:
comel comel dan kacak kacak belaka . grr~
plus, lelaki pon ade jugak yang suka drama korea or artis korea ni~
citt ! jangan tipulaa oke ? 
dan sekarang aku sangat sangat menggilai 
LEE MIN HO ♥ ! kyaa~





melting* melting*
huaaa, comelnye die senyuuummmm~
i just love the way he smile, he speak and everything bout him (:

i love youu Lee Min Ho !



Like dan komen lah kalau suka :)

3 orang dah komen. Awak taknak ? :):

Zulfahmi Abidin said...

aku tak suke semua nie.aku just suke Rain jer.^_^

Terkini:
1. Apelah Dosa Aku Dapat Kawan Macam Kau Nie
2. Besok Kau Dah Tua Kau Tahu Lah
3. Contest Makan Ayam

cikzety said...

ahhh, dulu aku suke rain tapi rain da tue . weee (:

sarasudin said...

da agak da..mesti cik jun pyo die.ngee~~