ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, November 30, 2010

kawan lelaki ?


Hei. Its Tuesday morning. What a boring day since i've come to JB.
otak pulak dah blank nak membebel merepek apa dekat belog ni 
haihh. yang penting sekali perut aku da meronta ronta menendang
 nendang mintak diisi -.- pfftt (sila sebut betul betul oke)
kawan kawan serumah pulak . . .
*
*
*
*
zati : tengah picit picit jerawat dekat depan cermin -.-
ema : aku taktau dia buat apa sebab aku kat tingkat atas dia kat tingkat bawah
pican : tengah basuh baju kot kat bilik air bawah
mick : dekat dalam bilik die kat sebelah taktau die buat ape sebab aku tak nampak ~

persamaannya disini, kitorang bosan, kitorang lapa dan kitorang tak siap asemen lagi yeahh ! sukenye sukenya keje tak siap lagi padahal esok nak kena present -_____- oke. malas aku nak cite pasal asemen sebab boleh bikin spoil laa aku punya mud.

*my boy is goodboy*

weh, aku nak tanya korang la kan . . . .
korang ade tak kawan dengan boyfriend orang ?
(apa punya soalan ni?) -.-"
mestilah korang ada punya kan ? sebab kawan lelaki korang yang da ada girl tu pon dipanggil boyfriend orang lah tu -.-
maksud aku kat sini : KORANG NAK TAK KAWAN DENGAN LELAKI YANG DA ADA GIRL ?
haa, yang ni baru betul kot pemahaman dia . . hehe
oke. macam aku ni, aku memang suka berkawan. tak kira la laki ke pompan tapi mostly kawan aku kebanyakkan nye laki, aku pon taktahu kenapa. maybee tu da memang lumrah kot. even dekat Jb ni pon kawan aku banyak lelaki -.-
sampai kadang kadang en.bf marah dan merajuk dengan aku kalau aku kuar dengan kawan kawan lelaki aku. err. bagi korang salah ke tak kalau kita nak kua dengan kawan lelaki ?
i mean kua ramai ramai orang or berdua tiga orang macamm tu. salah ke weh ? aku cuma nak tahuu je -.-
aku kalau nak kua dengan kawan kawan lelaki punya laa kena pujuk sume bagai sebab aku tanak dia salah sangka. plus, dia cakap dia takut sebab people's change. yeeee, dia betul (:
tapi bagi aku, aku ni jenis orang yang jujur, if aku da tak rasa sayang dekat dia aku akan bagitau terus terang. so, im still in love with you la bby (: dont worry oke. cuma kadang kadang kawan lelaki aku ni ada yang berpunya and the probs come from their girls laa ~

yang itu aku tanak cite. maybe dalam next entri aku cerita laa oke (:
sekarang ni aku cuma nak tahu, salah ke berkawan dengan lelaki yang dah berpunya ?
ngeee~ tapi aku bukan pompan perampas oke !

till then, daaa (:

Like dan komen lah kalau suka :)

4 orang dah komen. Awak taknak ? :):

mie said...

berkawan xkisah la berapa ramai pun..
janji setia pada sorang je...

cikzety said...

yee, itu saya tahu tapi lelaki. sifat cemburunya tak boleh dijangka (:

hifazphat said...

kl dier sekadar nak berkawan, xpe..
kl nak lebih..xmoooo..
ade gak kwn laki yg rapat yg dah ade gurl..
& sy pn baik ngan dier nyer gurl.. tp sumtimes dorg mmg buat hidup sy comlicated -_-"

jom jenguk latest shawls - http://tuanbutik.blogspot.com/

cikzety said...

hifaz : yep, yep me too (: