ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, November 28, 2010

Nov 28, Sunday .


Hai . We meet again (:
oke oke . just wanna talk about today's activities (:
hehe . well, harini merupakan satu hari yang agak penat jugak laa . nak tahu kenapa ? ^^
sebab satu hari ni dok pegi berjalan / bershopping / menghabiskan duet . *muke bangga (:
ahha, pagi tadi mule mule ingat tanak pegi laa kan . bajet macam malas -.-
tapi last last pegi jugak laa sebab boring vs malas, boring yang menang haa .
so, siap siap, mandi mandi, mekap mekap . then si apend datang terus gerak pegi CS (City Square) .
yeahh . suke suke, dah lama kot tak pegi shoping ramai ramai macam ni , 
ada Fichan, Ema, Zati dan si driver tinggi Apend hehe (:
*sorry guys, harini tibe tibe aku tak rajen nak snap gambar . tehee
so takda gambar yang boleh menunjukkan kami bersama sama pergi ke CS 
menaiki keta merah NBR **** Apend tuu -.-
takpe takpe, banyak masa lain lagi kan ? 
sampai sampai je City Square, kami terus ke food court sebab perut
masing masing da lapar sampai semua orang leh dengar, 
then, si Apend dgn Fichan plan nak tengok Harry Potter
and aku, Zati dan Ema plan nak jalan jalan usha usha apa apa yang best laa
si Zati beli beg je kat The Bag Shop, aku beli aksesori rambut jek kat Chamelon
 dan si Ema lak aku tak pasan die beli ape pulak tadi -.-
lepas tu ade satu kejadian jugak laa tapi aku malas nak cite kat sini~
kitorang balik dalam kul 9 camtu laa . balik balik pulak lampu bilik air takda .
memang thanks alot laa ye (:
romantik abes aku mandi malam ni bertemankan lilin pendek ~
tu je cerita harini . tata .

ni laa die getah rambut tapi die cam ada besi tu .

ni pulak keychain bear (:

moral of story : JANGAN SUKA MANDI MALAM MALAM -.- 




Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):