ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, November 27, 2010

sehari di KULAI (: *sehari ke? -.-*


Hai semua (:
harini adalah hari Sabtu bersamaan dengan 27 Nov 2010
nak tau tak aku kat mana sekarang ?
sekarang ni aku kat rumah encik boyfiee (:
haa, jangan nak dok pikir bukan bukan pulak eh?
ni rumah family die kat Kulai .
bukan rumah sewa die yee (;
huuaa kenapa aku ada kat uma die?
 cerita nya macam ni . . 
aku beli tiket ketapi dari Tg. Malim sampai ke Kulai
mulanya nak beli tiket dari Tg.Malim ke JB jee tapi 
die cakap amek tiket ke Kulai jelaa,
senang sikit nak amek (:
tu laa citenyaa . . 
so, gerak dari Tg.Malim pukul 1 tgahari camtu
sampai Kulai plak kul 8 malam  . . lama gilerr kan ?
aku punya laa tahan nak pi toilet sume taw tak ? grr . . 
bukan takda toilet cuma kureeenngg selesa laa (:
haaa, lepastu da sampai jea Kulai
bf da siap siap tunggu dgn mak die, wahh (;
terus balik rumah and rest ~
lepastu pagi esok nyee
aku bangun awal and kejut bf bgun -.-
susaaa betul nak kejut die haihh ~
makan makan pagi pastu terus lepak lepak tgk tv kejapp
bosan bosan aku pon ajak bf pegi jalan jalan dekat IOI
IOI tu dekat jea, tak sampai 5 minit da sampai da pon
jalan jalan, round round, aku beli laa lens sepasang
jenama BLINCON sebab memang da lama nak cari lens pon
last last jumpa yang murah punya (:


ha, tengoklaa muka dia . muka mintak penampar kan ? 
haha, naseb baik ati dah sayang (:


lepastu balik rumah .
ingat nak terus balik Pasir Gudang tapi mak bf cakap
makan dulu lagipun cuaca panas
so die suruh balik petang ~
tunggu punya tunggu 
tengo tengok . . . . . .

HUJAN -.-
oke . hujan telah pon turun dengan jayanya .
macam mana nak balik ha?
grr . geram jugak laa tapi nak buat macam mana kan
stay jelaa smpai ujan benti .
huu tu jela kesahnyaa 
lau tak benti jugak, alamak aku kena bermalam lagi laa kat sini
huu, si ema dah dok bising tanya aku bila nak balik
yang si zati pulak da pon sampai kat uma tu haa
wuuu ):
okelaaa tu je pon aku nak cite . bye .

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):