ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, November 30, 2010

Thumbs Up !


Today, as usual lah kan . bangun pagi . carik makanan . then online  
(bukan nak pegi mandi -.-) admit it . aku memang pemalas (:
haha, lepastu masak megi goreng sampai 2 bungkus sebab perut aku mintak nak makanan
lebih pulak . buat nescafee 3 in 1 tu yang adik korang pon leh wat tu kan -.- 
then si emma ni dok merayap merengek kat bilik aku cakap "bosan, bosan" . dia ingat aku tak bosan la plak kan ? alih alih kitorang pon tengok laa dvd kepunyaan sara sudin . 
cerita tu da lame da and banyak menang anugerah, mesti korang pon da penah tgk cite ni kan 



cerita ni sangat best . aku suka . memang layak untuk menang anugerah lah (:
pelakon dia aku tak kenal pon tapi boleh tahan jugak lakonan dorang . aku suke pelakon kanak kanak tu . comeeeeeeeeeeeeeell sangaaaaaaaaaaaaaaattt !! huhu, terutama pelakon kanak kanak untuk watak Jamal Malik tuu . very da comel oke (:
lagi satu aku memang tak suka betul part yang die kena torture tuu -.- geram gila oke ?
apasal laa nak dengki sangat if orang tu di ambang kejayaan ? citt! dan yang paling aku tak leh lupakan babak masa Jamal Malik Jr tu lompat masuk dalam lubang TAHI tuu !! euwww~ geli oke !

apepun thumbs up sebab muvie ni mampu menarik minat aku tengok cite industan (:

daa, tu je (:


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):