ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, December 2, 2010

DuaDisemberDuaRibuSepuluh ♥


You can't stop loving or wanting to love because when its right, it's the best thing in the world. When you're in a relationship and it's good, even if nothing else in your life is right, you feel like your whole world is complete.

Hari ini hari apa ya kawan kawan ? YES, hari ini adalah hari Khamis bersamaan dengan 2 Disember 2010. hari ni merupakan hari istimewa antara aku dan en.bf sebab pada tarikh bersejarah ini lah aku telah dilamar. tapi bukan 2 Disember laa, 2 Mac 2009~(cehh -.-) aku dan dia telah officially menjadi sepasang merpati dua sejoli (:

So, pada hari ini genaplah 1 tahun 9 bulan perhubungan kami berdua (kalau kawin ni, mau dah ada anak sorang kot *gatal*). YAY, alhamdulillah, syukur aku dan dia berjaya mengharungi segala pahit manis dalam tempoh 1 tahun 9 bulan ni. bukan senang nak mempertahankan dan menjaga satu hubungan tu. perlukan kesabaran dan sikap tolak ansur. Lagi lagi aku ni memang jenis yang degil sikit, keras kepala pulak tu -.- (kesian si dia) tapi dia banyak bersabar dengan kerenah aku ni. TERIMA KASIH SAYANG (:


Tadi sempatlaa aku mengadu dekat dia teringin nak makan nasi lemak berlauk yang femes dekat Sri Alam. then dia pon bawak laa. kitorang makan makan (sori aku tak amek gambar nasi lemak yang sedap tu sebab kurang pencahayaan kat situ plus, henset aku tak flash -.-) lepas dah kenyang tu teringin nak pegi funfair betul betul dekat depan gerai nasi lemak yang kitorang makan tu tapi seberang jalan la. dah pegi sana, tengok orang takda pon -.-"' haihh, pelik jugak funfair orang takda, nampak macam best, baru nak seronok seronok tapi macam segan lak kalau kitorang dua je yang main kat situ kan, so balik jelaa (frust betul ~) tapi aku masih rasa haus dan nak berbual bual dengan en.bf, so pegila pulak lepak dekat Restoran Honey Best Cafe, dekat je dengan area rumah aku. order air limau ais jea, lepastu borak borak (sempat jugakla bergaduh kejap -.-)

maaf kualiti gambar yang agak kurang sebab aku cuma
cuma kamera henset yang 2.0 Megapixel jea
aku takda DSLR -________- (sedih)

dah lama tak pegi funfair, last pegi aritu pun tak dapat pon
naik roda basikal besar tuuu -.-
(ihsan dari google)


Dah agak lama jugak borak borak tu sambil kaki aku sempatlaa digigit nyamuk, aku ajak la en.bf balik plus aku dah mengantuk (tapi sempat buat entri pulak ? err. .) dan aku suruh dia singgah kedai runcit Al-Abrar kejap (kedai runcit kegemaran aku) sebab nak beli pencuci muka SAFI dan berus gigi COLGATE yang berharga Rm3.90 untuk 2 batang (murah kan ?) lepastu kitorang pon balik. dah sampai rumah, tibe tibe en.bf bagi sebungkus coklat sambil berkata, " Happy Anniversary Sayang ". Oh My God, kenapa aku tak ingat langsung yang harini 2 Disember 2010 ? huhu. cuainya aku. tapi takpe, aku pon dah wish kat dia tapi tak dapat bagi apa apa laa sebab baru tadi teringat ): sorry sayang~

Jadi, untuk hari yang istimewa ni, i just wanna say :

" When i first met u, i never imagined that i would have such strong feelings for u. I never thought that i would have dreams about u, miss being by ur side, or even get butterflies in my stomach when someone mentioned ur name. When i first met u, i never thought that i would love u as much as i do now

" I appreciate ur patience, compassion, honesty . . and i really do appreciate u for the surprise today "

" Now i know how much he loves me. how much he appreciates me. how much he needs me. i wont be like yesterday anymore. i want to be his forever loves. i love u yesterday. i love u today. i love u tomorrow and i love u forever baby "

rindu saat ini (:

i love you.
Nur Hafiz Zakaria :heart:




Like dan komen lah kalau suka :)