ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, December 4, 2010

Entri yang ditunggu tunggu (:


Yappa yappa~ haa, kan da macam dejay Hot.Fm tu pulak haa. oke oke, macam yang aku da bagitau kat entri sebelum ni, aku cakap ada entri yang penuh dengan aksi aksi kan ? hehe, korang jangan nak duk pikir benda lain pulak, aksi aksi yang dimaksudkan adalah, aksi aksi camwhoring yang sangat comel-sampai-nak-muntah ni okee. gambar ni sempena class pertama aku semalam, so baru update harini. hehe, class pertama buat sem ni adalah class Major Project by Puan Zahana(Z) dan Encik Khairuddin(K) tapi semalam Puan Z je yang datang dan En.K takda taktau nape. Class pertama pun da ada keje oke -.- tunjuk dekat Pn.Z dan beliau cakap, buat research lagi. URGHHH~

So, lets the pictures do the talking. ngee~

oke, ni adalah pemandangan yang dapat dilihat dari kelas aku.
tu keta keta kat bawah tu sume keta lect oke.

ha, nampak tak bangunan yang kat sebelah sana tu ?
tu bangunan untuk kejuruteraan elektrik (JKE)

taraaa~ amek kau muka selebet aku HAHA !

ni pulak adalah kawan rapat aku. sebab apa aku cakap aku rapat dengan dia ?
sebab aku serumah dengan dia, salu pegi kelas dengan dia,
dan beliau jugak lah merangkap MAK NGAH yang suka dok bebel bebel HAHA
aku panggil dia EMA (:

kalau korang perasan laa kan nampak tak kat belakang tu
ada partition warna biru tu ? ha, untuk sem 6 sume kena ada partition atau bahagian
masing masing, macam meja kerja laa. so takleh la lepas ni nak duk bergosip sama sama
sebab, satu meja satu orang ye (kalau dulu, satu meja tu amek kau 4-5 orang duk
bergosip *rindu*)

cuba tengok, even da bahagi meja sorang satu pon still lagi nak duk bergosip -.-
memang takleh nak dielakkan lagi ~

ha, ni meja kerja aku. best tak port aku pilih ?
hehe, depan tingkap, agak agak takda idea tu leh laa
pandang awan, pokok kat luar tuu. takpun tidur ke, bukan lect nampak pon. ngee~

bajet cam buat keje laa, halah. padahal~
huhu, serius tak muka aku time buat keja ? jangan main main oke~

hehe, pose sikit~ ewahh HAHAHAH
camtu la cara aku pegang pensil, korang ?

aku rasa tu jela kot untuk harini. miss me ?
wait for the next entri oke ? (:
TATA


Like dan komen lah kalau suka :)

1 orang dah komen. Awak taknak ? :):

sarasudin said...

wat2 rajin plak budak nih
geget pale baru taw
hahaha..<33