ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, December 1, 2010

Hari Yang Paling "Bahagia" -.-""

SELAMAT MALAM. sekarang jam menunjukkan tepat jam 1.50 pagi. ye dah pagi tapi aku tak tido lagi -.- malam yang sangat panjang bagi aku untuk melelapkan mata. esok ada pendaftaran untuk final sem bagi sesi disember 2010. orang lain sebuk bercuti poli aku sebuk nak blaja -.- geram gilaaa kot ! takpe takpe. lepasni da abes so dah bebas. yippi ! 
untuk sem ni aku dah pon interviu haritu untuk kelas IDENTITY CORPORATE. sem akhir ni ada 3 kelas which is ADVERTISING dan ILLUSTRATION dan masing masing kena interviu untuk dapatkan kelas mana yang korang nak. so aku pilih IDENTITY CORPORATE and i get it *big grin* (: oke then, tapi aku tak berapa nak MASUK sangat dengan lect untuk kelas aku ni. huh. wateva it is. study is study.

esok kena daftar and bawak sume dokumen yang diperlukan. PASTIKAN LENGKAP. pakaian kena kemas. kad matrik kena pakai. dan yang paling best sikit laa, aku dah jadi SENIOR. muahhahaha. macam tak percaya je dah final sem. rasa macam baru je masuk poli dengan muka budak budak yang innocent dan serba naif -__________-

dan yang paling aku "suka" sekali, belum masuk daftar sem ni, dah ada keja kena siapkan. maksudnya sebelum cuti aritu lect da bagi asemen. pfffft. what a stud lifeeee -.- jadi persoalan yang timbul sekarang, aku kena bangun awal pagi esok seawal 6-7 pagi tapi kenapa aku masih disini ? SILA JAWAB -.- aku perlu tidur sekarang. tidur yang cukup dan nyenyak ~

jadi. . . izinkan aku ye (:
selamat malam ~

Like dan komen lah kalau suka :)

2 orang dah komen. Awak taknak ? :):

BLADE EDGE said...

Salam..

saya just blogwalking..baru tahu pasal blog ni..

Anyway kalau ada masa, silalah menjelajah ke blog saya.

regards,
BLADE EDGE

cikzety said...

salam, thanks for visit (: