ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, December 1, 2010

Perasaan berboyfren . Best ke ?


~I love you, i miss you, i need u ! MUAH MUAH .
~Baby, i love you sangat oke !
~Pleasa dont break my heart ! (da macam lagu Kalomira lak -.-)

Ayat ayat kat atas ni mesti korang biasa dengar takpon da biasa ucapkan ? betul atau tidak ? Sila jangan tipu ye ~ haha. aku bukan ape, cuma nak cakap pasal tajuk entri kali ni je. PERASAAN BERBOYFREN, BEST KE ? hahaha, ye ye aku pon ada boyfren jugak. yup, boleh dikatakan dah lama jugak kitorang bersama mengharungi suka duka kehidupan yang penuh pancaroba ni, cewahh ! (sila jangan meluat). dan yang pastinya aku pon penah jugak lafazkan ayat ayat jiwang berkarat karat macam kat atas tu haa, (yeke? aku penah ek? lupa lak -.-) tapi tapi sesayangnya aku kat boyfren aku ni ada hadnya jugak oke, bukan sebarang sayang. aku masih tetap menjadikan FAMILY aku sebagai kekasih pertama aku. MAK aku sebagai girlpren aku yang paling meletups, ABAH aku sebagai boypren aku yang paling ganteng di alam ni. (hamek kau -.-)


Boypren aku ni biasa je orangnya, taklaa hensem mana pon, comel tu ada laa (bagi aku la kan, lau bagi korang aku kesah lak an -.-) dan dia sangat caring kat aku, sayang kat aku seadanya aku, dan banyak lagi laa yang baik baik (maklumlaa orang yang kita sayang sumenya manis dipandang mata. muahahaha *tapi dia memang baik). 



ni laa beliau yang aku maksudkan
jap 
jap
eh, ni bukan en.bf aku tapi ni adik aku daaa ~

*

*

*

*

*

*

*

*

jeng jeng jeng

hamboii, muka nak serius jee en.bf ni kan~
cium kang, eh silap lakk~ lempang kangg -.-




Jap jap, sekarang ni aku kena cita sal pandangan aku ke ape ni ? atau pengalaman aku berboypren nih ? haa, yelah yelah aku cita, pastu korang lak eh ? DEAL ! (korang baca maknanya kira deal lah . . .) 


*sambung balik yang tadi (:
 bagi aku perasaan berboypren ni biasalaa, ada ke yang pahit ? yang tu mungkin selepas dah takda perasaan kat boypren mungkin pahitlaa kot ? tapi bagi aku, perasaan ni biasa je, mungkin beza sikit jela (sikiiiiitttttttttttt je tau) iaitu :


.hari hari ada orang tanya kabar tak kira tiap detik saat dan minit -.-
.hari hari muka dok senyum bila baca mesej *kadang kadang masam pon ada gak (: 
.dulu time takda boypren malas laa nak bawak henpon pi mana mana, la ni ? 
.malam malam salu awal je tido tapi sekarang . . . . . -.-
.nak pi mana kena bagitau da macam kena punch card pulak -.-
.ada laa orang yang leh melindungi kita dan jaga kita selain family tercayang (:
.salu laa dapat hadiah hadiah tak kira la bila dan dimana (:
.nak berkawan tu da terbatas sikit takut nanti si dia cemburu -.-
.penampilan dah terjaga sikit laa (jaga standard la beb)
.muka makin berseri seri macam orang baru lepas kawin (tapi bukan "kawin" yang tu oke)
.badan da naik tanda ati senang (senang ke?)
.dan bla bla blaa, banyak lagi lah (malas nak tulis bebanyak nanti korang letih mata. hehe)


*godek kat google*


So, kesimpulan yang dapat dibuat berdasarkan hipotesis ini, "Semakin diri kita disayangi, semakin positif kehidupan kita". betul atau tak itu belakang kira. ahha. aku tahu ramai blogger blogger kat luar sana yang bercinta tak kira la samada bercinta di alam nyata atau alam maya mahupun yang bercinta dua belah tangan ataupun sebelah tangan. yang penting bagi aku cinta tu penting (eh berapa banyak penting da . . ) tapi jangan terlalu obses dengan cinta. kalau da berboypren tu kenalaa pandai hadkan masa untuk diluangkan bersama, jangan selalu sangat jumpa, nnt cepat pulak bosan atau tak biasa berjauhann pulak nanti. apepon, bila dah bercinta, belajarlaa untuk menjadi setia. (eh aku ni kaunselor atau doktor cinta ke ape ni? -.-)


dah dah, aku dah tanak merepek dah, makin melalut lak kang ~ ngee
itu saja buat kali ini, wait for my next entri (:

Like dan komen lah kalau suka :)

7 orang dah komen. Awak taknak ? :):

luna said...

perasaan ade boypren, mmg best! hehe..rasa semangat tu bertambah bila ada yg sudi menyayangi.. :D

cikzety said...

hehe, setujuuuu dgn kamu luna (:

Saia Az said...

syg boyfie saya juga* ttbe, HAHA

cikzety said...

teeheeee ((:

hans said...

macam penah nampak plak bf ekau nih

P/S : 5 Perkara Yang Menyebabkan Kita Takut Sewaktu Berada Di Asrama @ Hostel

cikzety said...

hah ? sudah ~ kat mana plak ngaa~

saye mejai said...

bace entry you. tibe tibe rindu pulak kat boifren. hehe :)
okeh, nak text die dulu.