ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, February 23, 2010

Octoberian (:





October: Calendula

Calendula (Marigold) is the birth flower for people who are born in October. The Calendula symbolizes comfort, grace, joy, good luck and gratitude. If your birth flower is Calendula: You are spiritual at times. By nature, you are gentle and sensitive. You like peace and harmony in life. You can become a good negotiator and hence a great leader.

Like dan komen lah kalau suka :)

Monday, February 22, 2010

i love you.




Sayang,
I love youu,
Yes, I do,
I juz want youu,
I want youu so badly,
Nothing in this world can ever
Be the same,
I juz want youu only,
U are my soul,
U are my heart,
U are my everything,
I love youu & will always love you,
I miss you much sayang,
The one & only thing I want to do is
To say loudly again & again,
That I love you more than anything.
I love you, Nur Hafiz bin Zakaria (:

Like dan komen lah kalau suka :)

Kehilangan buat yang pertama kali


Morning guys! Its Monday lahh (:
Well, im not in a good mud even I put smiley up there. I have a bad day on last Saturday, shit! I hate what happen & I do regret  myself. Bhaa. But still I got some lesson that day. Hhaha

Guys..
On that fuckin Saturday, I was going some shoping thing with my two fellow frens, si urwah si mira since both of them was like “paksa” im going wiv them!
huuu. Can u imagine macam mana si urwah boleh datang rumah jam 10, & I was still on the bed?
Wheee! Mak tibe tibe masuk bilik & cakap, “kakak, kawan tggu kat luar tu”~ I do really shocked! Guys, I sangat terkejut okayy? =.= Then, trus siap siap. *mcm biase lahh, kena bebel. Hhuu. Sampai Times Square terus mate jadi bulat bulat ouhh! [O.o]
Wow, rase mcm dah berabad tak pegi TS lahh. Hhahaha. Mata dah tak sabar sabar dah nk mulakan misi haritu. Hahah.Soping soping, then member lagi sorg pon sampai, gf si urwah tuhh. Dorang ajak main boling pulakk, hhhaa, pegi jelaa even hati dah meronta ronta nk soping (:
Then, da abes soping, jalan jalan, bajet nak beli macam macam lahh *orang kaya barulahh katekan. Hee.Suddenly, mase ngah naik tangga bergerak tuhh, tibe tibe nak tgk jam dah pukul berapa. I was panic bile I check my fon was GONE!!!!
Arghhh! Bederau darah bila dah check sume sume dalam beg, plastic bag, but it wasn’t there! Fuck! Ive lost it! Huuu T.T
Rase macam nak jerit sorang sorang je time tuhh. After that, mira try lahh kol my number, but it was off mode. So, someone already take it kayy!  Mira & I was like crazy, pusing pusing satu mall tu & tanye satu satu kedai yg we all pegi. Bhaaa. Sume pon cakap, “takdelah”, “sori, xnampak pon”, “xde xde”. Pehh, tak macam siot pulak! Aku mmg benci btol lahh. Huu
But I do realize that It was my fault, aku CUAI! Ok. I'm totally careless person. *so, amek pengajaran. Balik tuhh, abah amek dia diam jekk, dia tak cakap ape pon, tapi cara pemanduan die mse amek kt ktm. He show me that he was mad like crazy! Huu. juz god knows how afraid I am. Geeh. Im sorry abah ):
Sampai jek, trus masuk bilik duduk diam macam orang gila. *my fon was gone, [separuh jiwaku pergi]
Taktaw nk watpe. Mase kat mall tu dah bagitaw sayang awal awal & die cakap, “b dah pesan bnyk kali kan, hati hati. Hmm”. Thanks b for saying that. Malam tu gune my mum fon. Die kol & cerite everything kat die. Tibe tibe nk rase sebak plak, haichh. Die cakap die nak dtg next week, tapi not sure, & he’ll trying post fon utk kegunaan aku. *fon lopek jekk.
Tapi my sayang selalu pesan, if jadi bnda bnda yg tak elok, jgn menyumpah seranah sume, coz bkn dpt ape ape pon, benda tu takkan datang begolek balik, & he was right (;
Its okay sayang, maybe kite takleh berhubung dalam jangka mase terdekat ni but I wont forget you. Me promise (:

So, pengajarannya di sini, JANGAN CUAI MACAM SAYA! Huu, taktaw lahh bile nak beli fon baru. Kadang aku terpikir jugak, maybe fone tu merajuk kot sbb lately aku selalu usha fon baru kat internet, who knows rite? Okaylahh..so kepada kawan kawan ku sekalian, aku mungkin tak dapat nak dihubungi dalam mase terdekat ni. So, juz contact thru MYSPACE, FACEBOOK, or BLOG lahh ye, see ya. Salam (:


Like dan komen lah kalau suka :)

Friday, February 19, 2010

R I N D U



tahap kerinduan aku dah semakin menjadi jadi.
tadi mase lunch time, aku saje saje je kol die utk lepaskn kerinduan ni
utk say i miss u so much sayang, tapi die cakap macam nak tknk jek, 
"tau kan sekarang ni waktu ape?" itu yang die cakap & buatkan aku sangat
terasa && tibe tibe je macam nk mngalir air mata nih. tapi tahan jela.
maybe die sebok kan. *sorry sayang for disturbin youu, && only if youu know how much
i miss youu my dear [trus off da fon pastu, geram]
&& after that tibe tibe kerinduan ni makin melarat & sorang sorang
mula bermain kat fikiran aku..
kat sini aku cume nak senaraikan carta kerinduan aku kat orang orang yang 
aku sayang.....

tempat ke 10


tempat ke 9


tempat ke 8


tempat ke 7


tempat ke 6

tempat ke 5

tempat ke 4


tempat ke 3

SI ZATI && SI EMMA (: 
*gambar korg berdua bersama tkde lahh. sory yunk.

tempat ke 2

tempat ke 1
*jeng..jeng..jeng

my luvly bubu lahh. misss u like crazy. ^^




tu jelahh senarai nye.
huu.
rindu giler giler.
sesape yg tkde gmbrnye tk bmksud
aku xrindu korg
cume tkde gmbr korg jekk
huuu
(:

Like dan komen lah kalau suka :)