ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, April 29, 2010

wahai lelaki. take note pleasee (:


5 Mitos Lelaki Terhadap Perempuan

Mitos 1: Kaum perempuan sering berasa tidak puas hati
Hakikat: Perempuan sentiasa mahu memperbaiki keadaan supaya lebih baik ok?

Mitos 2: Kaum perempuan bercita-cita tinggi
Hakikat: Sebenarnya perhubungan kedua belah pihak lebih bercita rasa tinggi 

Mitos 3: Kaum perempuan suka mengawal pergerakan kekasihnya
Hakikat: Perempuan lebih bersikap ambil berat dan lebih prihatin (:

Mitos 4: Kaum perempuan lebih mengada-gada
Hakikat: Perempuan suka dimanja dan diberi perhatian *totally true ^^

Mitos 5: Kaum perempuan beremosi tinggi dan cepat sensitive
Hakikat: Perempuan lebih berjiwa halus

So lepas baca ni, harap2 kaum lelaki tak salah sangka kat kaum perempuan la ye? (:

Like dan komen lah kalau suka :)

this is it (:


selamatpagi semua (:
morning guys !
this is it !!!
haha. im happy today 
yeapp ! today im off to Johor Bahru lahh
lega sangat sangat sebab semua dah setel (:
syukur alhamdulillah
so, lepas habis kerja ni boleh la terus siap siap
tiket yang dibeli adalah pada jam 11 malam
tiket ke Johor Bahru untuk 2 orang (:
*aku dan zati lahh ^^
sampai sana maybe dalam jam 3 or 4 pagi
depends on pemandu bus tu jugak lahh
kadang kadang risau jugak naik bus ni
banyak kan dengar tentang kemalangan jalanraya
yang melibatkan bus ekspress kerana kelalaian pemandu
aichh. risau risau, so readers, doakan keselamatan pergi dan pulang aku ye?
and morething, i wanna say sorry to my dearest fren, Fia
if kitorang menyusahkan Fia sebab nak tumpang rumah Fia nanti
hukhuk. one night only one night only *eh, macam lagu plak (:
tapi hari ni ada meeting pulak kat ofis ni
aigoo~ takut nanti lambat balik pulak =___=
takpe takpe, kena deal dengan encik bos besar (:
fyi guys, im goin to Johor Bahru sebab nak menghadiri undangan perkahwinan
&& sambil sambil tu boleh shoping shoping sebab dah lama tak shoping (:
dan oleh itu, aku maybe tidak akan berblogging dalam jangkamasa 2-3 hari ni
nanti bila aku dah balik, aku akan post entri tentang stori mori aku kat sana okay?
and the most important thing mestilah gambar gambar hawtt aku kat sana kan. hehe
eh, banyak cakap pulak
okay okay, wait for my next post ye kawan kawan (:
tata for now

salam.




Like dan komen lah kalau suka :)

Tuesday, April 27, 2010

Question Mark ?


haih
entri kali ni aku tak tujukan kat sapa sapa pun
sapa makan cili dia la yang pedas pedas
aku tak paham. ada jugak eh orang macam ni.
haihh. tak paham betul.
betul betul tak paham.
kalau semua orang pun macam ni.
memang taktau nak kata laa.
malas nak kata apa.
satu je boleh aku lafazkan.

"get a life" la wehh
sampai bila kau nak macam ni?
terpulang lah ye.
ikut suka kau lahh!

FYAH!

Like dan komen lah kalau suka :)

Cik Zety (:

"Rules: It's harder than it looks! Copy to your own blog, erase my answers, enter yours, and tag five people EXCEPT the person who tagged you. Use the first letter of your name to answer each of the following questions. They have to be real. nothing made up! IF the person before you had the same first initial, you must use different answers. You cannot use any word twice and you can't use your name for the boy/girl name question.


What is your name : Cik Zety

A four Letter Word : Cinta itu bukan mainan *cewahh

A boy's Name : Chong Wei *teehee

A girl's Name : Cinta Laura

An occupation : Cekgu besar? ahha

A color : Cyan *biru hijau hijau tuu

Something you'll wear : Clothes lahh (:

A type of food : Char Kuew Tiaw *meleleh ayak liur

Something found in the bathroom : Conditioner? bhaa

A place : Canada

A reason for being late : Coz im late for bathe (:

Something you'd shout : Cehh!

A movie title : Cicakman (:

Something you drink : Cincau + soya (:

A musical group : Cokelat

An animal : Cat

A type of car : Cooper *pink in kalerr (:

A type of fruit : Cherry

Tagged: Cik Zati
                 Cik Emma
              Cik Sara
                        Cik Azura Aris
            Cik Fia


end (:
kepada mereka yang saya tag, sila buat ye (:

Like dan komen lah kalau suka :)

one more day to go (:


salam semua (:
pagi ni cuma nak stori mori tentang Johor Bahru
yeapp! im goin to JB this weekend
so, the problems is TICKET andd CUTI
haihh. sangat lah sengsara ohh nak apply cuti
yelahh, aku ni cuma budak praktikal je
takkan nak mintak cuti lebih lebih pulak kan
=.=
almaklumlahh staff kurang SO kami budak budak praktikal ni
memang sukar la nak cuti cuti Malaysia ni kan
T.T tapi tapi semalam kena beranikan diri jugak
bagi je surat cuti tu dekat kat Kak Aiza
jadi penentuannya adalah hari ini
pehh, takut gilak!
takut tak dapat cuti nanti macam mana?
im goin to be NOT IN THE MOOD for a whole month boleh tak? (:
and one moree thingg
tiket bus yang dikirim kepada sahabat terbaek aku, Mira
agak agak tiket ade lagi tak?
huu, takut takut sangat kalau kalau tiket tiba tiba habis
wawhhh~ menangis tak berlagu ouhh ):
semua penantian ni akan berakhir hari ini
harap harap apa yang dihajati akan tercapai
- cuti dapat
- tiket pun dapat
baru lah boleh senyum sampai telinga. ehhe
apepun, kita tunggu jelah ye?
untuk mengetahui kisah selanjutnya, wait for the next entri (:

thnkiuu ^^

Like dan komen lah kalau suka :)

Monday, April 26, 2010

camWHORE (:


aku mempersembahkan ~
gambargambar gedik versi terbaru
hahahaha
mungiks saja lahh ^^

lokasi : rumah sewa
motif : gedikamat (:


nota kaki :
sorry gambar blur sikit. saja je upload gambar sebab tengah bosan okay
itu saja. tata.


Like dan komen lah kalau suka :)

beautiful blogger award (:

♥♥♥
award award!

yeahh, my first award lahh (:
haihh, cantik ke blog ini? haha
well, award ini telah diberi oleh
cik zati wytepepel ^^
tocei tocei~
so, lepas dapat award nih
kita kena pass dekat orang lain
sebab semua blog pun cantek cantek belaka
so, i'll pass this award to them (:

jeng jeng jeng . . .

1. cik emma
2. cik fia
3. papa syaza
4. mieyza
5. ajish
6. azura
7. sarasudin
8. yen
9. cik iera
10. aimman

itu saja. selamat ber~TAG (:


Like dan komen lah kalau suka :)

tag by CIK ZATI (:

hello hello sayangg (:
seperti yang tertera pada tajuk entri di atas 
saya telah di TAG oleh cikzati kita
yippi yippi. thankkiuu sayangg for the tag (:

so, this is the challenge guys ^^

go to your FACEBOOK photo files,select the 8th photo in profile folder
&&
post that photo along with story behind it


story of this pic :
 ontheway kemana tah (lupa sudaa) 
yang pasti bergaya dengan kacamata kepunyaan abg saya
ahahaha. cantik gilak kan?? 
(:

challenge 8 blogging friend to do the same
senarai list orang orang yang terbabit :

cik fia 
papa syaza
iera
mieyza
emma
azura aris
sarasudin
farris
redha
hafiz

ha, sila sila la buat ye anak anak (:




Like dan komen lah kalau suka :)

Friday, April 23, 2010

Awal 20-an

salam~
oh ohh~ entri kali ini nak sebut sebut 
and nak cakap cakap pasal UMUR
YE!
UMUR atau USIA ye adik adik akak akak abang abang (:
haihh. macam tak percaya je umur aku sekarang ni 
nak menjangkau ke angka 20-an
awhhh~ unbelieveable?? believe it (:
aku rasa macam baru lepas ambik PMR jekk 
grr. taknak tua ohh~
haha.
tapi bukan itu persoalan nya sekarang ni
yang menjadi fokus utama sekarang ialah
aku dah pun menginjak ke usia pra-dewasa
so, aku kenalah menjadi matang sesuai dengan perubahan usia ni
tapi kalau aku taknak macam mana?? haha
entahlaa. rasa macam tak bersedia lagi nak jadi dewasa ni
nak kena ada komitmen semua
nak kahwin, nak ada anak lagi
nak ada pekerjaan yang tetap *huh =___=
macam besar je tanggungjawab yang aku kena pikul
tapi semua tu mencabar and akak akak kat sini cakap best
ahha~ best ke wehh??
takpe takpe (:
yang penting sekarang ni
aku nak habiskan belajar dulu
kumpul duit aku banyak banyak
beli keta *nak keta auto sebab tak terel manual. aha
beli rumah *tengok la mcm mana ^^
bagi mak dengan abah senang tengok aku
plus, aku belum cukup 20 tahun lagi pun. ehhe
bulan Oktober ni genaplah aku 20 tahun tau *promot jap (:
so, kawan kawan semua
kita dah dewasa lahh. awhh~
macam tak percaya je
padahal perangai masing masing still macam budak budak kan?
huhu

last but not listed aku nak tanya satu je (:

MANA LAGI BEST, ZAMAN REMAJA KE ZAMAN DEWASA?

sila sila lahh jawab (:





Like dan komen lah kalau suka :)

Thursday, April 22, 2010

Heroes in my life (:


HERO
There's a hero if you look inside your heart.
You don't have to be afraid of what you are.
There's an answer if you reach into your soul
and the sorrow that you know will melt away.
And then a hero comes along
with the strength to carry on
and you cast your fears aside
and you know you can survive.
So, when you feel like hope is gone
look inside you and be strong
and you'll finally see the truth
that a hero lies in you.
It's a long road when you face the world alone.
No one reaches out a hand for you to hold.
You can find love if you search within yourself
and the emptiness you felt will disappear.
And then a hero comes along
with the strength to carry on
and you cast your fears aside
and you know you can survive.
So, when you feel like hope is gone
look inside you and be strong
and you'll finally see the truth
that a hero lies in you.
Lord knows dreams are hard to follow,
But don't let anyone tear them away.
Hold on, there will be tommorow.
In time you'll find the way.
And then a hero comes along
with the strength to carry on
and you cast your fears aside
and you know you can survive.
So, when you feel like hope is gone
look inside you and be strong
and you'll finally see the truth
that a hero lies in you.
that a hero lies in you.
that a hero lies in you
♥♥♥
* lagu ini yang merupakan lagu tema bagi blog kepunyaan saya
ditujukan khas buat mereka yang saya sangat sangat sayangi, 
mereka hero hero kesayangan saya
insan yang banyak melakarkan senyuman di wajah saya
mereka yang bernama abah dan mama, family, dia yang saya sayang (ily)
thankiuu kerana telah menjadi pahlawan dalam hati saya
menjadi penawar suka duka saya
menjadi penyembuh luka
dan yang paling penting
menjadi yang terpenting dalam hidup saya
i do really appreciate all of you!
SAYANG KETAT KETAT (:
nota kaki : tengok boleh, pinjam SORRY!

Like dan komen lah kalau suka :)

Way to make your woman HAPPY


How To Make A Woman Happy

It's not difficult to make a woman happy. A man only needs to be: 
1. a friend 
2. a companion 
3. a lover 
4. a brother 
5. a father 

6. a master 
7. a chef 
8. an electrician 
9. a carpenter 
10. a plumber 
11. a mechanic 
12. a decorator 
13. a stylist 
14. a sexologist 
15. a gynecologist 
16. a psychologist 
17. a pest exterminator 
18. a psychiatrist 
19. a healer 
20. a good listener 
21. an organizer 
22. a good father 
23. very clean 
24. sympathetic! 
25. athletic 
26. warm 
27. attentive 
28. gallant 
29. intelligent 
30. funny 
31. creative 
32. tender 
33. strong 
34. understanding 
35. tolerant 
36. prudent 
37. ambitious 
38. capable 
39. courageous 
40. determined 
41. true 
42. dependable 
43. passionate 
44. compassionate 

WITHOUT FORGETTING TO: 

45. give her compliments regularly 
46. love shopping 
47. be honest 
48. be very rich 
49. not stress her out 
50. not look at other girls 

AND AT THE SAME TIME, YOU MUST ALSO: 
51. give her lots of attention, but expect little yourself 
52. give her lots of time, especially time for herself 
53. give her lots of space, never worrying about where she goes 

IT IS VERY IMPORTANT: 
54. Never to forget: 
* birthdays 
* anniversaries 
* arrangements she makes

p/s : sayangg sayangg, i nak youu ingat semua ni okay? i tak paksa. huhu
tapi kalau u buat all of the list above, im very very da happy sangat sangat. ahha~
tapi, sekarang pon i da happy dengan u. ilysm sayangg (:

Like dan komen lah kalau suka :)

Nak tahu tak?


SIFAT LELAKI BERDASARKAN RAMBUTNYA.



1) RAMBUT LURUS
- bijak, seorang yang happy, bergaya, cemburu,dan berpotensi dalam bidang kesenian.

2) RAMBUT KERINTING TEBAL
- kurang bijak, degil, cenburu kuat, romantik, banyak pergaulan dan susah dalam menyelesaikan masalah diri, tidak suka termenung,

3) RAMBUT KERENTING NEGRO
- bijak, ego, cemburu buta, romantik , memilih dan mudah mengamuk bila susah hendak selesaikan masalah

4) RAMBUT IKAL MAYANG
- bijak, berfikir sebelum melakukan sesuatu, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, dan mudah memaaf kan seseorang dengan kesilapan lalu.

5) RAMBUT HALUS/LEMBUT
- bijak sangat, memilih, pemaaf, manja, tegas dan cepat melakukan perkerjaan dengan bersungguh-sungguh.

6) RAMBUT SIKIT
- bijak, sentiasa berfikiran negatif pada seseorang,ego, dan pandai membuka perniagaan walaupun kecil.

7) RAMBUT PERANG
- kurang bijak, berfikiran terbuka, pemaaf, sosial dan bijak lari daripada masalah.

RAMBUT TEBAL
- bijak, degil, cemburu, romantik, kasar, banyak kawan, dan pandai mengambil hati seseorang.

9) RAMBUT KUSUT
- sangat bijak, berfikiran terbuka, banyak pergaulan, garang, susah nak memaafkan seseorang, dan pandai dalam mengurusan sesuatu tanpa pertolongan.

10) RAMBUT BERUBAN
-kurang bijak, suka termenung, sosial sikit, berfikiran terbuka dan pandai selesai kan masalah diri. (additional ..++)

11) RAMBUT MOHICAN/PUNK
- pembersih, suka menyapu sampah, memberus kasut dan membersihkan sawang. amat sesuai di buat suami mahupun pembantu rumah.

12) RAMBUT BOTAK
- open-minded, senang dipandang terutama diwaktu malam tanpa menggunakan topi keledar ketika membawa motor mahupun mesin pemotong rumput. Celik 'IT' orang nya..

13) RAMBUT ALA 'ZAIBO'
- sesuai bekerja menurap jalanraya dan menyapu jem pada roti. 'Accident-prone' e.g kepala selalu jadi target ketika bermain bola kerana kes salahtafsir.

14) RAMBUT PALSU
- bersifat pendusta, pembohong dan buta 'IT' . Suka menabur janji dan amat jarang menabur wang di tepi-tepi jalan.

15) RAMBUT ALA 'PUA CHU KANG'
- don't play-play with this category haah..!! he will hentam you, you know? kenaper?? tak percayaee??

16) RAMBUT 'RONALDO'
- rambut ala si 'pekan' dlm citer Batu belah batu bertangkup. Lelaki jenis ini suka mencuri ikan goreng di rumah. dan bermain bebola ikan sebagai hobi " saja suka2. haha

Didapati dari blog ini : 1001 rahsia diri . thankiuuu (:

Like dan komen lah kalau suka :)

Tuesday, April 20, 2010

Happy Birthday to THEM (:

Attention!

yeahhh!!
"Happy Birthday"
to my fellow frens (:
farriss, semoga dipanjangkan umur dimurahkan rezeki
suhana, semoga berbahagia dan happy selalu (:
sarasudin, semoga berjaya mencapai apa yang diimpikan
sweet 20 okay?
may God bless us
and the most biggest wish is
HOPE U'LL FIND YOUR HAPPINESS (:

song just for all of you (:
Happy Birthday to youu
Happy Birthday to youu
Happy Birthday to all of YOU
Happy Birthday to youu

(:


Like dan komen lah kalau suka :)

my family (:

selamatpetang semua (:
apa khabar?
haha. entri kali ni saja je nak cerita tentang my family 
huhu. aritu masa jalan jalan dengan my family
sempat lahh pujuk pujuk abah
pergi pizza hut. YAY!
chunky loaded :DD
teehee . . 
suke suke (:
so sempat jugak lahh snap snap pic kan

nahh tengok sampai lebam 
pizza hut (:
suasana kat dalam pizza hut (:
mama and uyin (:
abah and jiji (:
uyin and bubor (:
abah, mama and jiji *haha, lahap nyerr adik aku sorang nihh (:

huhu. itu saja untuk post kali ni 
nanti aku post lagi (:
tata


Like dan komen lah kalau suka :)

cerita di KUALA KUBU BHARU (:

hai peoples (:
jumpa lagi kita. ahah
bytheway selamatpagi 
entri kali ini nak tunjuk tunjuk and nak cerita cerita
tentang apa?
ouh ouh~
tentang tempat aku laa
wheee~ KUALA KUBU BHARU (:
well, mesti korang semua ada baca or tengok kat tv kan kan?
tentang isu politik yang sedang berlangsung di Kuala Kubu Bharu
okay, let me tell you, 
kat sini telah berlangsung PENAMAAN CALON *err. =.=
huhu. aku pun tak berapa minat sangat bab bab politik ni
so, tak tahu nak cerita apa (:
yang aku boleh cerita tentang suasana kat sini
whoaa. orang ramai berpusu pusu datang
gilak ramai wehh!
aku nak balik uma aku pun leh amek masa sampai 3 jam
padahal biasanya tak sampai 10 minit da sampai
haiyoo~ wartawan wartawan semua tak payah cakap laa
BERSEPAH-SEPAH (:
nak pegi kedai pon takot beb
yelah, kang tibe tibe kena temuramah plak *haha. bajet hawt plakk (:
then boleh dikatakan almost semua Menteri datang sini
awhh~ IM PROUD OF MY PLACE!
even, ade 'some' peoples yang tak suka duduk sini *outsider laa tu (:
it doesnt bother me (:
as long as im happy live in this place
you can go back to your place a.s.a.p okay?
and for sure, my ex-school, SEK MEN KEB AMPANG PECAH
dah jadi sekolah bestari sekarang (:
lepastu aku tengok macam macam aktiviti yang di buat kat sini
sekarang ni pun Kuala Kubu Bharu dah jadi bandar okay?
dah macam macam perubahan yang dibuat kat sini
kadang kadang kalau duduk kat tempat lain
rasa rindu nak balik sini
feel much much better here (:
abah selalu cakap," duduk kat mana mana pun sama je, bersyukur laa"
abah ! kakak sayang abah (:
andand i love mama too and this place too
so, masa event ni berlangsung aku sempat la
menangkap gambar aku sendiri untuk manjadi tatapan umum
kalau sesiapa yang tak pernah pegi tempat aku ni
tengok jelahh kat tv tuu (:
ahahh

jum tengok gambar aku *haha :DD

err. muka pucat sebab tak pakai makeup (:
yess. im kawaii. ahaks
huhu
wee~ bunkface
peace yoo (:

haha. itu sajaa pic yang aku nak paparkann
banyak lagi tapi next post okayy ?
see youuu. tata




Like dan komen lah kalau suka :)

Thursday, April 15, 2010

my wishlists BEFORE 1st May (:


plishh plishh (:
cuma nak ni je before this 1 May 2010
- new baju kurung *yang cotton dengan bunga kecik kecik tuu (:
- new bag(s) *nanti nak pegi JB takkan nak bawak beg galas yang super BIG tu? NO!
- new wedges *err? haha. i kan da 164cm takkan nk pakai wedges kot . .
- new shawl maybee (:

haha.
tu je kot buat masa ini.
well, macam banyak sangat laa duit kan?
ahha. takpe. duit kan boleh cari. aiiyaa ^^
so, malam esok SARA cakap nak bawak kitorang pegi "shopping"
auchh~ macam da berkurun je tak dengar ayat tuhh.
yay! happy happy (:
*ingat zety ingat, beli yang PERLU saja.
okay.

nanti aku post lagi.
esok punya cerita okay?
(:

bubyee. dan SELAMATMALAM.

Like dan komen lah kalau suka :)

DIA.


salam.
kenapa ya?
kenapa tiba tiba je perasaan ni datang.
perasaan yang aku taknak.
taknak sebab aku tak perlukan perasaan ni.
TAK PERLU ADA.
aku ulang semula.
TAK PERLU.
aku benci perasaan ni.
kenapa mesti perasaan ni datang?
aku sedih bila teringat semua ni.
ye.
aku tau aku tak banyak kenangan bersama dia.
tapi dia antara orang yang pernah aku sayang.
JANGAN tanya siapa kalau kau tahu siapa.
aku tak sengaja nak ingat semua ni.
tapi kalau kau jadi aku.
kau rasa apa yang aku rasa.
kau akan TAHU.

kepada DIA.
saya minta maaf kalau selama kita bersama awak tak pernah gembira.
saya minta maaf kalau saya tak seperti yang awak impikan.
saya berterima kasih atas segala yang awak curahkan.
saya nak tengok awak happy.
saya nak tengok awak bahagia.
saya sedih tengok awak sekarang.
once again. IM SORRY ):

kepada yang tersayang.
saya minta maaf kalau awak terasa dengan entri ni.
JUJUR dalam hati saya tak ada niat nak sakitkan hati sesiapa.
saya cuma nak luahkan apa yang bertakhta dalam hati dan fikiran saya ni.
saya sayang awak sorang.
cuma awak.

kepada kawan kawan.
tolong bantu aku lupakan DIA.
macam mana?
aku buntu.

END


Like dan komen lah kalau suka :)

Wednesday, April 14, 2010

I Miss You



I miss you. 

I can’t stop thinking about you.
It’s like you’re stuck in my head. 
I think about you everyday.
You say you love me
And I know you mean it too. 
But without you here I’m just dead. 
I walk alone in town and run when I see someone I know.
When I get to that one place where it all happened,
I just breakdown. 
My heart isn’t like it was before. 
I always ask myself “where are you?” and “when will you come back?”
I always end up waiting for an answer to come.
Nothing came and it just crushed me inside.
When you’re not here I feel like I should be dead.
When I see couples kissing in public and saying those words,
It hurts me, and I wish it was you and me.
I miss you like whoa, and this poem can’t even explain how much.

Like dan komen lah kalau suka :)

Tuesday, April 13, 2010

Riang ria di pagi hari (:

wassup wassup (:
haha salam semua. wee~
kali ni cuma nak post pictures jek since da lama takde post gambar kan ?
mesti da rindu ae nak tengok gambar terbaru and da latest onee (:
huhu. lau tanak tengok pegi kat ikon yang ade gambar pangkah kat atas belah kanan tuu. okay?
hip hip hoorayy (: (:
enjoy those pictures . . . 

haha. ini adalahh gambar maccikk ema (sory gambar dicensored kan)
yang sedang memasak megi untuk perut
beliau dan juga perut saya *curik curik hehe

thankyouu macik, nanti malam masak lagi ae?
da janji kann? kan?

(:

and this is me. aiyyaa.
burokburokgemok. ahahh (:


dan yep
aku lagi. hahaha
comel tak? *comel sangat ouhh (:


wahh. ini adalah pemandangan dari luar rumah ye adik adik (:
ye. itu BUKAN kereta kami. terima kasih.


ye. itulahh rumput rumput yang dah dipotong oleh seorang bangla
memang hampehh sebab die perah duit kitorang RM20 okay ?


tee hee. kasut kitorang *bangga lakk
walaupon kitorang 3 orang je dalam rumah ni
ramai orang salu datang rumah kitorang ni
lau tak caya cuba tengok banyak tak kasut kat atas tuu
haihh. huhu

ha, tu jelaa pon gambar untuk entri kali ini yee (:
lain kali aku masukkan lagi. huhu
tata alls (:



Like dan komen lah kalau suka :)

Monday, April 12, 2010

KFC

Helloo
sekadar nak berkongsi pictures bersama anda (:
untuk cik SARA yang teringin nak tengok da latest pictures
nahhh tengok puas puas. ahah (:

ni sume gambar masa kat KFC semalam
heee. tak banyak pon (:

ni sekecik yang beria sangat nak kfc. ahah

abah dan ijat yang sabar menanti makanan. yay (:

pemandangan di kfc (:

there was my mama lah wiv jiji (:

sos cili yang sedap amat *belilah sos cili life (promot ni)

si kecik uyin yang da bosan menunggu. ahah

* sorry my pictures was not taken sebab sy tengah comot. aiyya (:

okay okay
itu saja
thankyuu (:



Like dan komen lah kalau suka :)