ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Sunday, August 22, 2010

Happy birthday sayangg (:

سْـــــــــــــــــمِ اﷲِ الرَّحْمَنِ اﻟﺮﺣﻴﻢ.

wow~ its been a long time huh ?
hehhe. i miss my baby belogg uh~
so, today saya cuma nak wish
sesuatu kepada seseorang yang istimewa (:


 sayangg . . .
Happy Birthday oke?
im just wanna wish u 
~ a happy & great life
~ may GOD bless u now & forever
~ be a better person in ur life
~ semoga berjaya di dunia dan di akhirat
~ semoga dipanjangkan umur
~ semoga sentiasa di dalam kesenangan
~ semoga mendapat apa yang diimpikan
~ semoga awak sentiasa menjadi insan yangg saya sayangg (:


Selamat Ulang Tahun yang ke 20 
Nur Hafiz Zakaria (:
khas untuk kamuu sayangg 


My Love for You
My love for you, shall never pause,
Strong and determined with all our flaws.
It endures and doesn’t judge,
Never holds a lasting grudge.

Generous, loyal, always kind,
To your outer layer blind.
Surely, opposite of rude,
My beating heart I must include.

On your birthday, my love for you,
From the clouds, a perfect view.
Moments, memories, a year gone by,
I'm here for you, don't you cry.

My love for you, lives by the truth,
Always keeps me, in my youth.
When it sees, our trust and hope,
It climbs and conquers any slope.

this just for youu sayangg (:

*ngee, kek curik darik nenek google*

im sorry sayang tak dapat nak celebrate taun ni ):
huu~ saya dah try my best tapi tak dapat jugak
but its oke~
as long as u happy, im happy too  (:
so, make a wish. hee :DD
sayangg, dah masuk 20 ni takmau nakal nakal lagi oke?
kumpul duet banyak banyak
lepas tu pandai pandai lahh. hahahhaa~

sayang sayangg
sori tau lau ney xmampu buat sayangg happy
huhu
oke~ itu saja untuk post kali ini


thankyouu readers (:

♥ p/s : i love u soo much Nur Hafiz Zakaria (:

Like dan komen lah kalau suka :)

Monday, August 9, 2010

heii sini sini (:

untuk mereka yang rajen buka belog buruk ini~

saya dah jarang bukak belog ini
saya dah tak dapat update hari hari lagi

soooo~~~

mulai hari ini, saya cuma update tentang 
kehidupan saya. . 
dah takda update yang boleh dikongsi (:
kalau ada nanti saya beritahu . .
mungkin update selepas selepas ini lebih kepada
perasaan saya sajeee~
saya kan jiwangg. ngeee~
mahap mahap *.*

saya tak pandai mengambil hati sesiapa punn (:
saya dah tak berminat nak pujuk pujuk orang jadik followers saya
siapa yang ikhlas sila lah :DD

siapa yang tak mahu follow pulee
sila remove sajeeee (:

mungkin belog saya tak mampu pergi jauh
saya pun tak berminat nak kumpul buffered earning and watsoever (:
belog ini cuma tempat meluahkan dan berkongsi . .
if sesiapa yang sudi kongsi kongsi, sila lah. .my pleasure (:
saya tak pandai cari duet tepi. ngahaha~

saya cuma pandai meluahkan kata kata (:
okay okay~
panjangg puleee :DD

next entri saya ngarut lagi. salamm (:

Like dan komen lah kalau suka :)

tak penting untuk kau baca (:


PERHATIAN : ini hal aku . tak payah baca pun takpe . (:

salam . . .
mood saya sama seperti lagu dalam belog ini (:
entah kenapa rasa macam, air mata neh
terlalu mudah sangat untuk mengalir (:
saya tak kuat 
saya tak tabah
kenapa dengan saya
kenapa dengan saya
kenapa dengan saya
kenapa saya buat awak macam tu . . . 

. . . . . . . . . .


saya tak ada jawapan
saya minta maaf
saya janji tak buat lagi
saya sayang awak
biar orang lain kata macam macam
hanya awak yang faham saya
hanya awak yang sayang saya walau apa pun saya buat
saya terlalu mengambil mudah
biar orang pandang saya jahat
saya tetap saya
saya taknak tinggalkan awak ):

maafkan saya sekali lagi . . .



Like dan komen lah kalau suka :)

Tuesday, August 3, 2010

salah . . .


salam . . .
malam nih aku cuma nak luahkan apa yang aku rasa
aku bukan sempurna. im not that perfect.
im just a normal girl.
buat salah. sakitkan hati orang.
terlepas cakap. termarah tak tentu pasal.
and the most important if benda tu libatkan perasaan. .
and it happens to me.

sayangg.
im sorry if ive done wrong to u.
i know it was hard.
but do believe me.
u r the only one.
no one else.
he just a friend.
not more than that.
i miss u.
i love u.
more than anything. .

its not wrong if u felt that way
bcoz u r supposed to feel that.
im sorry baby.
im sorry.



i love you Nur Hafiz (:

Like dan komen lah kalau suka :)