ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, September 8, 2010

baby lappy kesayangan saket ):


tajuk : baby lappy kesayangan saket ):

huu~ dahlaa rantai putus arituuu ):
baby lappy kesayangan pulak sakit T.T
baby lappy dah lame sakit tapi aku busy 
nak bawak die pergi klinik -.-
dari taun lepas kot dia menderita . . .
tapi aku tak hiraukan pon~

bukan tak sayang . bukan tak kesah .
tapi aku BUSY oke ?
huh~ tapi tadi abah kesayangan dah bawak 
baby lappy pegi jumpe doktor (:
yeay~ baby lappy dah kembali sihat dan cergas
malah semakin ceria ^^

tapi harga untuk ubatkan baby lappy bolee tahan jugak
-_________-   dalam serat jugak terbang tahuu ?
so, baby lappy lepas ni jangan buat hal lagi oke ?
kalau tidak saya carik baby baru mahuu ?

ni laa baby lappy kesayangan saya 

* aloloo~ comelnye die huu (: *

baby saya bukan MAC . acer jea .
tapi saya sayang baby lappy saya lebih dari encik boyfiee~
haaa, nampak tak ? *padahal. . . . .*
 hehe~ jangan marah ye b (:

ni pulakk barang lain yang rapat dengan baby lappy aku ni


ni name die cik pendrivee~ muke die mmg cmtu (:



haa, tengoklaa, RM100 melayang demi my babyy boo -.-


yang ni pulakk ahli keluarga baru dalam keluarga baby lappy .
huhu . comel tak beliau ? wahhaha~

aku sayang sume yang berkaitan baby lappy muwahh muwahhh !!

p/s : malam ni nak tido pelok baby lappy bolee tak ? ngaa~


Like dan komen lah kalau suka :)

mummy , i want sumthin =.=


mummy~
ohh mummy~
hukhuk

i want sumthin~

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*

*
*
*
*


jeng jeng jeng~


i want new shoes for this upcoming raya can i? 
*sambil buat muke comel kelip kelip mate (: *



*nak jugak nak jugak
*sambil hentak hentak kaki kat tilam ~~

Like dan komen lah kalau suka :)

Putus =.=




salam (:
selamat malam semua ~
huhu . korang buat ape jea tu ?
hehe . harap semua sihat jea oke ?
hmm . malam ni aku cuma nak cerita pasal putus ):
huu sedey jea rase nak mulekan cerita . .

ape perasaan korang . .
kalau barang yang si dia bagi kat korang tapi 
korang tak mampu nak jaga dengan baik ?
T.T -  it happens to me . huwaaa~
rantai kaki yang die bagi tibe tibe jea putus aritu . . . 
sedey nyeeeee . sobsobs~

aku pon taktahuu nak buat macam mana
semalam dia kol , aku pon cerita laaa kan
huu . die pon takleh nak buat ape .
die cakap tryla sambungkan balik kat kedai
tapi . . . . 
aku tak rase yang rantai tu boleh sambung balik . huu
nak nanges kuwat kuwat bolee ?

ni laa bukti keganasan aku -.-
* huuu . sedeynyee tgk kamu wahai cik rantai -.-*

sayang . . .
saya tak sengaja . . .
huu . saya sayang rantai tu . .
tapi saya pakai ganas kot -.-
huu . saya mintak mahap ):

apa maksudnya kalau rantai yang dia bagi PUTUS ?
huhu ~ aku tak mahu pikir yang negatif oke ?
i love youu so muchh 


* sayang , nak rantai kaki baru bolee ? * T.T

Like dan komen lah kalau suka :)

kad rayeee buatan tangan (:


Assalamualaikum~
holaa all (:
harini nothing special to share~
pffftt~ perut ku berbunyik bunyik pulak =_____=
cuma nak bagitahuu dan nak tunjuk tunjuk
wahhaha~ kad rayeee buatan tangan (taip)
yang telah dibuat oleh cikzety iaitu saya
dengan jayanye (:
huahua~ sila tengok dan jangan cakap ape ape bole?

ni lahh kad raye tuu~



aku dah post kat fb pon . .
so aku dah tag kat mereka mereka yang terdekat (:
mule mule buwat macam yang kat bawah
 ni tapi macam tak cantek jek kan~


so, setelah digodek godek semula
yang atas jadi pilihan untuk diupload di fb (:
huhu~ mana satu yang cantek haa ?
sila mengaku due due cantek oke ? hehehe~




Like dan komen lah kalau suka :)

Thursday, September 2, 2010

i love the way u lie (:

Lirik Eminem feat Rihanna Love the Way You Lie lyrics :
[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I Love the way you lie

[Verse 1 - Eminem]
I can't tell you what it really is
I can only tell you what it feels like
And right now there's a steel knife in my windpipe
I can't breathe but I still fight all I can fight
As long as the wrong feels right it's like I'm in flight

High off on love, drunk from my hate
It's like I'm huffin' paint and I love it
The more I suffer, I suffocate
Right before I'm about to drown, she resuscitates
Me, she fuckin' hates me, and I love it, Wait!
Where you going? I'm leaving you.
No you ain't. Come back. We're running right back

Here we go again, it's so insane
Cuz when it's going good, it's going great
I'm Superman with the wind in his back
She's lois lane when and it's bad, it's awful
I feel so ashamed, I snap "Who's that dude?"
I don't even know his name
I laid hands on him, I never stood so low again
I guess I don't know my own strength

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

[Verse 2 - Eminem]
You ever love somebody so much,
you could barely breathe when you with 'em?
You meet, and neither one of you even know it hit 'em
Got that warm fuzzy feeling, yeah them chills used to get 'em
Now you gettin' fuckin' sick of lookin' at 'em
You swore you'd never hit 'em, never do nothing to hurt 'em
Now you're in each other's face spewing venom in your words when you spit 'em
You push, pull each other's hair, scratch, claw, bit 'em
Throw 'em down, pin 'em, so lost in the moments when you're with 'em

It's the fate that took over, it controls you both
So they say, you'd best to go your separate ways
Guess that they don't know ya cuz today,
That was yesterday, yesterday is over and it's a different day
Sound like broken records playing over
But you promised her, next time you'd show restraint
You don't get another chance
Life is no nintendo game, but you lied again
Now you get to watch her leave out the window
Guess that's why they call it "window pane"

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie

[Verse 3 - Eminem]
Now I know we said things, did things that we didn't mean
And we fall back into the same patterns, same team
But your temper's just as bad as mine is
You're the same as me
When it comes to love you're just as blinded

Baby please come back, it wasn't you. Baby it was me.
Maybe our relationship isn't as crazy as it seems
Maybe that's what happens when a tornado meets a volcano
All I know is I love you too much, to walk away though
Come inside, pick up your bags off the sidewalk
Don't you hear sincerity in my voice when I talk?
Told you this is my fault, look me in the eyeball
Next time I'm pissed, I'll aim my fist at the drywall
Next time? There won't be no next time
I apologize, even though I know it's lies
I'm tired of the games, I just want her back. I know I'm a liar
If she ever tries to fuckin' leave again,
Ima tie her to the bed and set this house on fire
Just gonna

[Chorus - Rihanna]
Just gonna stand there and watch me burn
Well that's alright because I like the way it hurts
Just gonna stand there and hear me cry
Well that's alright because I love the way you lie
I love the way you lie
I love the way you lie
Like dan komen lah kalau suka :)

cerita semalam ~


Assalamualaikum semua ! 
huhu, lama rasenya tak hapdet cik puan belog ni haa~ ngaa
aku bz oke ! lalalala~ ha, semalam merangkap pagi tadi 
aku dah berjaya sampai kat umah aku yang disayangi lagi dicintai neh hee (:
ha, semalam aku begerak dari pasir gudang kul 4
huuu, mase nak pegi kat bus tu dah lewat oww
bus tu dah gerak pon tahuuu !
tapi kitorang (me, bfie, zati and ajish) block bus tu. fuuhhh~
lau tak memang kena tinggal la alamatnye -.-
huhu, lepas tu terus la naik bus dan meninggalkan negeri Johor dan sekalian
rakyat di dalamnya termasuk encik bfie ):
tapi takpe sayang, nant lepas raya kite jumpe oke? imy (:

ha, sambung balek~
pastu dalam bus leh kire gune jari kaki dgn tgn je 
halah, bape kerat je kot orang dalam tu kan
yelahh, kitorang yang balek paling awal kot
hehe, kelas pon tak pegi. ngaa~
so, dalam bus pe lagii tdo jela kan
tggu la sampai waktu bebuka
beli makanan kat Machap, nasi goreng BIASA die tak macam mahal lak!!
RM 6.00 satu! perhhhh~ nasi goreng aku lagi sedap oke! * tak tipuu punyeee (:
lepas tu tunggu punya tunggu sampai la kat Stadium Bukit Jalil tu~ 
pastu aku pon pegi la ke stesen LRT utk beli tiket ke Bandar Tasek Selatan
pegi sana dengan si Ajish~ then, da sampai Bandar Tasek Selatan tu pegi la pulak kat stesen ktm sbb nak beli tiket ke Rawang (:
tapi aku ni harap jek duk dekat dgn KL ni tapi aku taktaw
bape harga nak ke mana mana dalam KL ni. huwaaaa~
mase tu kaunter da tutup so kena beli kat mesin aku
aku TAK TAHU gune mesin tu oke =_________=
so, aku tepon si Mira tanye cane nak gune. hikhik
pastu aku try, sekali try tak jadik =.=
pastu try lagi . . tak jadik gak =.=
try lagi tak jadik . . . . . .
oke, aku dah malu *p/s : orang dah ramai beratur kat belakang aku  -__________-
pastu aku tanye la budak kat belakang aku ni
pastu baru leh. hehe * akhirnye (:
 ha, dalam masa aku dok try tadi
ade sorang pompuan ni tanya aku lama lagi ke 
sebab dia nak mintak aku tlg jagakan beg die
aku pon cam err . . asal aku nak jaga beg dia lak?
dia cakap dia tak cukup 20 sen nak beli tiket so nak g pecahkan duet
aku pon malas nak jaga beg dia bagi jela 20 sen~ * baik tak aku? (:
pastu aku pon tunggu la train datang~
masuk masuk train plak, aku masuk dalam koc wanita rupanya
WOW~ all ladies youuu~ HAHAHA
pastu depan aku ni haa, ade la sorang pompuan
halamak, gedik la siakk!
dengan bawak teddy bearnyee, dok tegedik gedik pasang lagu 
LADY GAGA 'PAPARAZZI'
perrhh~ aku punya la tanak dengar lagu tu tapi cm terikut ikut skit
sial laa~ huuu =.=
pastu cam bongok, gayut dengan pakwe sampai tebaring baring
euuwww~ behave urself pleaseeee~
huh, tak sabar aku nak sampai -.-
akhirnye aku pon sampai . . 
mama pun dah tunggu kat Rawang tu dan aku pun balik uma (:
sampai rumah terus cium2 katil * yeke?? HAHA
pastu terus makan masakan mama. YEAH! im lovin it~
pasti terus tido la kawan kawan~
tu pon nk gtaw ke?? =.=
ha, tu jela cerita sal semalam.
nanti aku cerita lagi sal besok lak, takpon sal tulat ke.
nantikan oke?
tata~

p/s : selamat pulang ke kampung halaman masing masing ye kawanku (:

Like dan komen lah kalau suka :)