ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Saturday, January 29, 2011

Berapa berat belog korang ? huhu~



Tadikan masa aku BW kan, aku terjumpa satu belog ni, pastu aku godek punya godek punya godek, aku terjumpa pasal WEBSITE SPEED TEST ni. macam menarik je aku tengok kan sebab website ni leh bagitau berapa berat dan kelajuan untuk loading blog korang ni. so, kalau belog korang ni agak lem~ korang boleh la tukar tukar apa yang patut. macam belog aku ni, aku da try da takda laa lembab mana pon, boleh laa tahan. huhu~


So, kalau ada sesiapa yang nak check berat dan seberapa pantas belog korang tu, boleh la click kat CHECK BERAT BLOG ANDA (:


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):