ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Wednesday, January 26, 2011

Damping Malam ~



Hi peeps, harini mood nak update tak banyak tapi boleh la sekadar nak update. tadi lepas balik je kelas terus aku mandi mandi dan bajet nak tido lah konon. tup tup, budak bilik sebelah pasang muviee~ hihi. terus hilang mood nak tido aku. terus join dorang tengok muvie DAMPING MALAM. okay, mula mula tengok quite boring tapi lama lama aku paham jalan cerita dia. boleh tahan laa. bagi aku muvi muvi tempatan sekarang bagi genre seram laa da makin better dari sebelum ni. da ada perubahan la jugak. tak samaa je macam dulu. cerita ni mengisahkan pasal seorang isteri yang terlalu nak menjaga family die sampai ke tahap nak amek pendamping sampai mengorbankan anak dia sendiri~ cerita ni ada pengajarannya tersendiri. kalau sesiapa yang belum tengok, cubala tengok (:

Lepas tengok cite Damping Malam tu, dak dak ni pasang pulak cerita I Spit On Your Grave. Cerita yang menarik jugak. cerita ni dalam kategori cerita horror laa sebab ada aksi aksi sikit. nak tau aksi ape ? kenalaa tengok (: cerita dia agak tak sesuai la bagi kanak kanak nak menontonnya sebab ade adegan yang tak patut dan tak perlu tengok kat dalam muvi ni. kalau korang teringin nak tengok, try laa cari okay ? I SPIT ON YOUR GRAVE ~

haa, mata pandang mane tu pandang mane tuu aishh~

heee~ sorang pompan bunuh 5 lelaki woo~ *dendam punya pasal

okaylaa, itu je zety update kali ni k ? wait for next entri (: 



Like dan komen lah kalau suka :)

5 orang dah komen. Awak taknak ? :):

EmanCloud said...

huhu ade nak download cite spit2 tuh tgk trailer cam x best jek. so x jadi download. huhu

Cik Zety said...

huwaaaaaaaaa, cube la tengok cite tu trus, trailer ape barang~ huu

anamizu said...

perhh "spit" mcm ganas je..

recent post : |baju bundle haram ke???|

Ujang9897 said...

dh dtg POLO..dr sahabat blog...polower tue letak la atas..senang kwn2 nk carik..hehe...thanks

Muhammadnuraizuddin said...

ahaha...trailer dia pun dah romang bulu roma..ahhaa..