ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Tuesday, January 18, 2011

Entrepreneurship Class (:

Selamat malam semua. kali ni aku cuma nak potpet potpet pasal kelas keusahawanan pagi tadi atau dalam bahasa omputihnye disebut en-ter-pre-nu-wer-ship (entrepreneurship). haha. adoi, bosan betul bila part kelas keusahawanan ni. haihh, aku bukannya ape, aku memang takboleh kalau lect yang mengajar tu straight mengajar macam kat sekolah, macam baca buku -,- mengantuk je mata ni tau tak ? naseb la tadi ade jugak gelak gelak takda la aku mengantuk je manjang~ so masa kat dalam kelas tu, dok bosan bosan, sempat jugakla aku snap beberapa gambar gonjeng aku~ HAHAHA, jum jum tengok reramai ~

ni lah modul keusahawanan -,- (nampak tak V5080 tu)

hehe, bila bosan aku mula wat benda tak berpaedah~ wee
(hi, nama saya zety. hikhik)

peace no war bebeh~
(muka aku kalau senyum memang kembang -.-)

ni kawan aku yang sudi melayan kerenah aku kat kelas tadi. huwahuwa~

heee, tu jela. tata (:


Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):