ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Thursday, January 13, 2011

Entri tanpa gambar .

Maaf, aku kurang sihat harini. bukan aku sengaja taknak pergi joinn korang sume buat esaimen. aku taw tu keje groupin tapi aku betul2 tak larat nak jalan kaki dari Delima 2 ni sampai Intan 3 tu ): kalau perut aku ni okay, dah lame aku menapak pegi sana. yg penting aku bukan sengaja taknak datang ye.


tapi aku try buat design tu kat rumah. buat dalam laptop terus. maaf sangat sangat ye kawan kawan ):








aku bukan ape, taknak la nanti 
ade cakap cakap belakang lak -.-

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):