ASSALAMUALAIKUM
Maaf dengan penggunaan kata ganti diri - AKU bagi mereka yang lebih tua.

Friday, January 14, 2011

Hari ini hari bertuah anda (:

*comelnyeee (sambil kelip kelip mata)

Hikhik (gelak gedik dulu) okay okay, back to title kali ni, Hari ini hari bertuah anda (: haa ? sebab apa pulak eh ? sebabnya, hari ni aku murah hati nak promot belog kawan kawan aku (: hehe, so korang boleh la jenguk jenguk belog depa ni ye (:

dah jenguk jenguk kalau tertawan, haa, ape lagi follow laa ~

 Eman blog (: *beliau ni merupakan adik angkat aku tapi jarang kontek kot T.T tapi blog beliau bestt (:

♥ Blog bakal cikgu (: *beliau ni pulak merangkap kawan mase sekolah rendah dulu, baru buat blog so apelagi, jum support beliau (:

♥ Ni pun bakal cikgu jugak~ *hikhik, beliau ni merupakan kawan mase dekat politeknik pastu beliau pindah sebab nak jadik cikgu punya pasal ~ hehehhee

Okay, untuk entri kali ni, aku promot 3 belog je dulu, yg lain sabar ye, tunggu giliran. hehe (:

Like dan komen lah kalau suka :)

0 orang dah komen. Awak taknak ? :):